מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

הונחה אבן פינה לפרויקט YUKA PARK אשקלון

החברה תקים מתחם תעשייה חדשני בהשקעה של 500 מיליון שקלים באזור התעשייה הצפוני

חברת YUKA PARK, המתמחה בייזום, בנייה ושיווק של מתחמי תעשייה רב שימושיים ברחבי הארץ, החלה בימים אלה בעבודות להקמת פרויקט החדשני וייחודי לתעשייה בשימושים מעורבים באשקלון.  השבוע נערך טקס הנחת אבן פינה לפרויקט הממוקם באזור התעשייה הצפוני של העיר במעמד ראש העיר, בכירי החברות המקימות אל הפרויקט ובעלי עסקים מקומיים שכבר רכשו יחידות בפרויקט. 

המתחם, הנמצא בסמוך לשכונת עיר היין יוקם בשותפות עם חברת סינקו מקבוצת סי גרופ, וצפוי לכלול כ-60,000 מ"ר בנויים ב-3 קומות עם יחידות בגדלים שונים של 150-300 מ"ר. הפרויקט שבהקמתו הושקעו כ 500 מיליון שקל,  מיועד לתעשייה קלה, מסחר, מלאכה ואחסנה, ומתוכנן לענות על הצרכים המשתנים של העסקים המודרניים בעיר ובסביבה. עד כה על פי דיווחי החברה נמכרו בפרויקט שטחים בשווי של 180 מיליון ₪.

לטקס החגיגי להנחת אבן פינה שנערך בעיר הגיעו ראש העיר אשקלון, תומר גלאם, בכירי החברה, ביניהם עו"ד משה אביטן, יואב שחר וחוה מיכאלי וראשי קבוצת סי גרופ יגאל ומור שאשא, לקוחות ואנשי עסקים מהאזור . הטקס סימל את תחילתו הרשמית של הפרויקט שצפוי להוסיף מאות מקומות תעסוקה חדשים לתושבי האזור.

פרויקט "יוקה פארק אשקלון" מתוכנן באופן פונקציונלי וייחודי, כאשר בכל הקומות במתחם תהיה גישה מרווחת ונוחה למשאיות לצורכי פריקה וטעינה – יתרון משמעותי לעסקים בתחומי התעשייה. מיקומו האסטרטגי של המתחם, בקרבת תחנת הרכבת של אשקלון וסמוך לכבישים מרכזיים כמו כביש 35, כביש 3, כביש 4 וכפר סילבר, הופך אותו לאטרקטיבי במיוחד.

ראש העיר, תומר גלאם: "הנחת אבן הפינה לפארק YUKA PARK היא הוכחה נוספת לכך שאשקלון הופכת למוקד משיכה לחברות מובילות וליזמים איכותיים. הפארק החדש ישלב תעשייה קלה, מסחר ומלאכה, ויספק מאות מקומות עבודה לתושבי העיר. זהו צעד משמעותי נוסף בדרך שלנו לבסס את אשקלון כמטרופולין מודרני, חדשני וצומח."

חוה מיכאלי, מנכ"לית YUKA PARK אמרה: "יוקה פארק אשקלון הוא לא רק עוד פרויקט. הוא תשתית לצמיחה. זהו פרויקט המייצר פתרון אמיתי לעסקים קטנים ובינוניים, יזמים ואנשי מקצוע שזקוקים למרחב מודרני, נגיש, מגוון ומתוכנן היטב. אנחנו משלבים כאן תעשייה קלה, מסחר, מלאכה ושירותים – עם תשתיות מתקדמות וסביבה שמעודדת ייצור, עשייה ושיתופי פעולה. מתחמי תעשייה רב שימושיים הם העתיד של התעשייה בישראל ואנו גאים להתחיל בהקמת הפרויקט האסטרטגי הזה באשקלון, שהופכת למטרופולין משמעותי בשפלה ובדרום הארץ". 

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלדד עובדיה.

דילוג לתוכן