מבזקים
חולון הגיעה ל-1,400 מצלמות ברחבי העיר: מיליוני שקלים מושקעים בחיזוק הביטחון האישי חשד לרצח בחולון: תושב יפו נעצר, אקדח וחצי ק"ג קוקאין נתפסו במהלך החיפושים בן 74 מקריית אונו התמוטט באמצע חזרת ריקוד וחזר לחיים: "השבוע כבר חזרתי לרקוד" 4 מהשרון נעצרו בחשד להלבנת הון בכ־100 מיליון שקל אורט ערד פותח את השנה עם 95% זכאות לבגרות בבית המשפט בראשון לציון: אח ואחות חשודים בהפצת חשבוניות פיקטיביות ב־55 מיליון שקל אזור מצפה רמון: ציר 10 חוזר למתכונת הרגילה – פתוח רק בשישי ושבת רביעייה לשחקן הבית של לוד: הפועל בני רגב ניצחה 4:3 ועלתה שלב בגביע אחרי צווי הריסה בלוד: שתי עבירות בנייה פורקו באופן עצמאי שיא חדש בלוד: 25,809 תלמידים פתחו את שנת הלימודים – נתניהו הגיע לתיכון דרכא גבר כבן 70 אותר עם פציעות חודרות ברחוב ערמון ביבנה – מותו נקבע במקום הולכת רגל בשנות ה־80 נהרגה ברחוב בני אפרים בתל אביב – נהג נעצר בחשד לפגע וברח דירה בדרך שלמה בתל אביב שימשה לפי החשד כבית בושת – המקום נסגר ל־30 יום גבר כבן 30 אותר ללא רוח חיים בשטח מיוער בפתח תקווה תל אביב משנה את מתחם טרה: 4 מגדלים עד 65 קומות, 718 דירות וחיבור ישיר למטרו רוכב אופנוע בן 23 נפצע בינוני בתאונה בדרך התקווה בגני תקווה לקראת ימי הסליחות: היוצרים והרב רונן שאולוב בשיתוף פעולה חדש – "לא תשאיר אותי לבד" מרכז קהילתי חדש נפתח בשכונת הנביאים בראש העין – עם חוגים, סטודיו ופעילויות למשפחות חודש לפני התקיפה כבר איים על מנהלת הבנק ביפו – ואז חזר עם שני סכינים וגז פלפל גבעת שמואל: נפתחה ההרשמה למלגות הסטודנטים לשנת תשפ"ז – עד 10,000 שקל בתמורה למעורבות בקהילה
ילדים

הורים בבאר יעקב זעמו על איחוד הצהרונים: "נכשלתם באחריות"; סגן ראש המועצה, נועם ששון: "פועלים לפי משרד הבריאות"

ילדים
הורים רבים לילדים בבאר יעקב זעמו היום (ראשון) על החלטת התאגיד העירוני לאחד את הצהרונים ללא ידיעתם. ההורים טענו כי לא קיבלו התראה מוקדמת על כך ולאור העלייה בתחלואה בימים האחרונים, נוספו דאגות שהובילו אותם לצאת נגד ההחלטה. מחזיק תיק התאגיד העירוני, נועם ששון: "צריך להבין שיש חוסר בסייעות ובייחוד בתקופה הזו".
כפי שצוין, הורים רבים התלוננו כי קיבלו הודעה במהלך היום על איחוד הצהרונים ברחבי היישוב. החלטה זו, לא התקבלה בעין יפה בפניי ההורים שדרשו תשובות מצד המתנ"סים, אך נענו כי יצטרכו לתאם פגישה מולם. הורה לילד בבאר יעקב סיפרה: "מתחילת השנה הילדים האלה מטורטרים מגן מלא לחצי גן!! נמאס!!! ואת אף אחד זה לא מעניין. נכשלתם באחריות שלכם כלפי הילדים! הילדים שלנו לא שק שאפשר להעביר באמצע היום מבלי להודיע". תושבת נוספת כתבה: "פשוט חוצפה!!! מחזיקים אותנו כשבויים. לא נתנו אפילו אפשרות להכין את הילדים לשינוי. איפה דבר כזה הגיוני?".
עוד נכתב: "32 ילדים יחד, עם מובילה אחת וסייעת אחת?! נמאס מהזילות בילדים שלנו – מתחילת השנה הם עוברים כל כך הרבה טלטלות, ילדים בני 3! רבאק, איפה האנושיות?! איפה האכפתיות והלב?! שיא החוצפה וחוסר אנושיות להודיע לנו ככה באמצע היום, שמאחדים את הצהרונים וילדי צהרון גן גפן צריכים לעבור לצהרון תאנה – להתערבב עם עוד ילדים וכל זה בלי הכנה מוקדמת לילדים".
סגן ראש מועצת באר יעקב, ומחזיק תיק התאגיד העירוני: "צריך להבין שאנו פועלים לפי הנחיות משרד הבריאות. מבחינת עלויות כלכליות, אנו לא יכולים לאפשר זאת. בנוסף לכל, יש חוסר חמור בסייעות ובייחוד בתקופה זו, לכן איחדנו את הגנים".
.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן
דילוג לתוכן