מבזקים
דרמה בראשון לציון: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת שנולדה ללא דופק בתוך רכב ניסו לברוח – ונעצרו על הכביש: שוד באשדוד מהכאב לפעולה: כך נפתח השבוע בבתי הספר באור יהודה רמלה בדרך למהפכה: 1,700 דירות במתחם חדש בין זיכרון לרגע: תערוכת צילום חדשה נפתחה בגדרה פתח תקווה עולה שלב: אופנה, פסטיבלים וספורט בקיץ בדרך הביתה: בן 80 נפגע מרכב ברמת גן דרמה בארה"ב: טראמפ פונה מאירוע כתבים לאחר ירי לעברו סוף שבוע אלים גם בתל אביב: עוד קטינים נעצרו מודיעין עילית: שריפה בישיבה בליל שבת, נזק כבד תאונה קשה באזור: בן 17 פונה במצב קשה הוד מלכותה, סזאנקה: חוויה אסייאתית מעודנת ומדוייקת בביג פאשן אשדוד עוד אירוע אלימות באשקלון: גבר בן 40 נפצע באורח קשה הסדרי תנועה חדשים בכביש 461: הכניסה לרמת פנקס תיחסם ל-3 חודשים לזכרם: מאות תושבי גבעת שמואל השתתפו במרוץ הלפיד המסורתי אשקלון על הרגליים: כ-3,000 משתתפים במרוץ "אשקלון WINNER נתנאל" זהירות, אוכפים: עיריית אור יהודה מרחיבה את רשימת מוקדי האכיפה המוגברת טרגדיה בנתניה: צעירה כבת 26 נהרגה לאחר שנפלה מגובה פצוע בינוני באירוע אלימות בערד: גבר כבן 45 פונה לסורוקה תושב באר יעקב ושני קטינים נעצרו עם אמצעי לחימה בכניסה לאצטדיון סמי עופר

הותר לפרסום: 13 שנות מאסר נגזרו על תושב הדרום שביצע עבירות מין בשתי אחייניותיו, תאומות בנות 4 שנים

הותר לפרסום: בית המשפט המחוזי בב"ש גזר עונש של 13 שנות מאסר בפועל על תושב הדרום שביצע עבירות מין בשתי אחייניותיו הקטינות, תאומות בנות כארבע, תיעד את מעשיו המחליאים והעביר את התיעוד באמצעות ה"סקייפ".

הותר לפרסום: בית המשפט המחוזי בב"ש גזר עונש של 13 שנות מאסר בפועל על תושב הדרום שביצע עבירות מין בשתי אחייניותיו הקטינות, תאומות בנות כארבע, תיעד את מעשיו המחליאים והעביר את התיעוד באמצעות ה"סקייפ".

בית המשפט קבע בגזר הדין, כי "לאור טיב העבירות בהן הורשע הנאשם, עבירות מין קשות בקטינות רכות בשנים והפצת תכנים פדופיליים ברשת האינטרנט, על בית המשפט לתת משקל של ממש גם לשיקולי ההרתעה – הן הרתעת היחיד, הנאשם עצמו, בעיקר כאשר מדובר במי שאינו נוטל אחריות מלאה למעשיו ושטרם השתלב בטיפול מתאים; והן הרתעת הרבים, הציבור בכללותו, מביצוע עבירות דומות, בדרך של הטלת עונשי מאסר משמעותיים, אשר יביעו את הסלידה והזעזוע מן המעשים".

הנאשם הודה והורשע במסגרת הסדר טיעון בביצוע עבירות של אינוס קטינה בת משפחה, מעשים מגונים, עשיית פרסום תועבה בדמותו של קטין בידי אחראי ועבירות נוספות.  

על פי כתב האישום, שהוגש לבית המשפט ע"י מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, צחי קראוס הציג את עצמו ברשת כקטינה בת 11 בשם "שני" וניהל שיחות בעלות אופי מיני עם משתמשים שונים, בהם דודן של הקטינות. הדוד תחילה התכתב עם קראוס ב"סקייפ", התכתבויות שנשאו אופי ותכנים מיניים. בהמשך, הציע הדוד לקראוס לקיים שידור חי עם אחייניותיו, במהלכו יפשיט אותן ויבצע בהן עבירות מין. כאשר הקטינות נותרו עם הדוד ואביו- סבן של הילדות בדירה, צילם הדוד בהנחייתו של קראוס תמונות אנטימיות עמן, כשהן ערומות וביצע בהן עבירות מין חמורות. הנאשם הסריט את מעשיו ואת התמונות והסרטון העביר לקראוס ב"סקייפ", כאשר מבחינתו של הנאשם כאמור הוא משוחח עם ילדה בשם "שני" בכיתה ז'.

האירוע נחשף לאחר שאזרח ראה את הסרטון של שתי הבנות ברשת ופנה למוקד 105 במשטרה.

עו"ד אלעד דיין ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, שניהל את ההליכים נגד הדוד ונגד קראוס, עמד בקשר לאורך ניהול המשפט עם הנפגעות ובאת-כוחן, ועתר לעונש ראוי של 14 שנות מאסר בפועל.

בית המשפט (הרכב כב' השו' ג. שלו, א. ברסלר-גונן ופ. גיל כהן), השית עליו כאמור עונש של 13 שנות מאסר בפועל, מאסר על תנאי ופיצוי כספי בסך של 160 אלף ₪ לשתי הקטינות.

הליך בעניינו של צחי קראוס הסתיים זה מכבר. קראוס הודה והורשע בשורה של עבירות מין כלפי מספר רב של מתלוננים שבוצעו במרחב הווירטואלי, ונידון לעונש של 10 שנות מאסר ופיצוי כולל בסך של 100 אלף ₪, מתוכו 93 אלף ₪ לטובת שתי הקטינות.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן