מבזקים
מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה התחזו לעובדי מלון: כך נעצרו החשודים בירי בשכונת צמרת בתל אביב מתוך יותר מ – 100 מועמדים: הזמרת שנבחרה לשיר עם נטע ברזילי במצעד הגאווה בתל אביב היא לא רק שרה רוק – היא פתחה לנשים את הדלת אליו: אסתר שמיר הלכה לעולמה הטרקטורים עלו לשטח: בקדומים החלו לשדרג את בית ההארחה ב – 7 מיליון שקל מאלימות במסדרון לבמה בהיכל התרבות: המסר שביקשו תלמידי אשקלון להעביר למבוגרים אפרוח בקולטן ובז על משאית: שני חילוצים קטנים שהפכו לרגע מרגש בבת ים לא עוד קונצרט ולא עוד מופע מועדון: החיבור החדש שמתחיל בגריי יהוד אחרי הימים הארוכים מחוץ לבית: רמלה אמרה תודה למילואימניקים עם ערב של צחוק

החל אכלוס פרויקט היוקרה מגדל הצוק בנתניה

קבוצת לוינשטין וחברת מגיל מדווחות על קבלת טופס 4 והתחלת אכלוס פרויקט מגדל הצוק II, מתחם מגורים יוקרתי הממוקם בשכונת פארק הים בנתניה, במרחק של כ-350 מטר בלבד מקו החוף.

קבוצת לוינשטין וחברת מגיל מדווחות על קבלת טופס 4 והתחלת אכלוס פרויקט מגדל הצוק II, מתחם מגורים יוקרתי הממוקם בשכונת פארק הים בנתניה, במרחק של כ-350 מטר בלבד מקו החוף.

הפרויקט משתרע על שטח של כ־5.7 דונם וכולל מגדל מגורים בן 26 קומות ובו 101 יחידות דיור בתמהיל מגוון של דירות 4 ו־5 חדרים וכן פנטהאוזים. מדובר במתחם מגורים הוליסטי שתוכנן להעניק חוויית מגורים יוקרתית ואיכותית, עם דגש על רווחת הדיירים וסביבת חיים מתקדמת.

במתחם נבנו שורה של מתקנים ושירותים לדיירים, בהם חדר כושר מאובזר, פארק מתקני כושר הידראוליים, מתחם יוגה ופילאטיס, פינת צ'יל עם ערסלים ופינות ישיבה מוצלות, מועדון דיירים מעוצב, שבילי הליכה, אזורי ישיבה, חדר עגלות ואופניים ועוד.

אורי פליישמן, סמנכ"ל שיווק ומכירות בקבוצת לוינשטין, מסר:
"מסירת טופס 4 לפרויקט מהווה רגע מרגש ומשמעותי עבורנו ועבור הרוכשים, שמתחילים את חייהם החדשים ליד הים של נתניה. מלאי הקרקע לאורך רצועת החוף הולך ואוזל, והביקוש למגורים איכותיים במרחק צעדים ספורים מהים ממשיך לעלות. הפרויקט נבנה בסטנדרטים גבוהים במיוחד ומושך ביקושים גבוהים, גם מצד תושבי חוץ".

הפרויקט תוכנן על ידי משרד "לאה רובננקו אדריכלים" ונבנה בסטנדרטים מתקדמים, הכוללים חניון תת-קרקעי, לובי כפול מוגבה וארבע מעליות מהירות. הבנייה בוצעה בשיטת הבנייה הקנדית, המשלבת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור הבידוד האקוסטי והתרמי, גמישות תכנונית, תחזוקה נוחה וזמני תיקון קצרים ללא פגיעה בשגרת החיים של הדיירים.


◼️ חדש!! חדשות 08 – נדל"ן [חדשות/פרוייקטים/ יזמים/מתווכים/נכסים/מכירה/השכרה/דירות] לחצו כאן

■ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מרקט בלנד

דילוג לתוכן