מבזקים
בן 17 מאשקלון על הפודיום: שגיא סיטרוק זכה בארד באליפות ישראל בקראטה אירועי הקיץ בקריית מלאכי: פסטיבל האהבה חוזר לפארק העירוני חילופי הנהגה באילת: עופרה בוארון זכתה בניהול רשת המתנ"סים העירונית ותחליף את איריס כהן עימות ברהט עם גדי איזנקוט: ״אי אפשר להביא תיקון לבדואים בלי שותפות עם הערבים״ בית חדש ליזמות ומנהיגות נשית נפתח בבאר שבע: הכירו את ״קטרית״ מהגינה לצלחת: עשרות פעילויות קיץ בחינם יגיעו לשכונות רחובות עיר היין מתחברת לאשקלון: גשר קדש מתקדם והסקייטפארק החדש בדרך שלושה אחים מגדרה, שלוש מדליות וכרטיס לאליפות העולם באיטליה הציתו לובי בבניין באשדוד: כתב אישום נגד ארבעה חשודים, בהם קטין תקיפת הבכיר בישיבת מועצת יבנה: החשוד נכלא והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו 8.5 מיליון שקל בקיץ אחד: 13 גנים ו – 3 בתי ספר ברמלה יעברו שיפוץ יסודי 50 אלף דונם יוכשרו לחקלאות בדרום ובצפון: משרתי מילואים יקבלו עדיפות 19 תוכניות פינוי בינוי משנות את רמלה: 10 מהן כבר אושרו זהב לתל אביב, כסף לרחובות, נתניה וירושלים: ההישג הישראלי באולימפיאדת הפיזיקה מרגש: ראש העיר רז קינסטליך הגיע לברך את אניטה אסרף שחוגגת 100! נוסעים בכביש 443 באזור מודיעין מכבים רעות? זה השם החדש שאישרה הממשלה קיר בלוקים קרס על פועל באתר בנייה בשדרות רוטשילד בתל אביב – מצבו קשה החלטתי להתמודד בבחירות הקרובות לכנסת: סגן ראש עיריית רמלה, אברהם דז'ורייב, מכריז על מועמדותו בליכוד מהפכה בטיפול בנפגעי עבירות מין: הממשלה אישרה את הצעת השרים איתמר בן גביר וחיים כץ להקמת שבעה מרכזים ייעודיים ברחבי הארץ זהב, כסף וארד: ספורטאי לוד סיימו את המכביה ה – 22 עם שורת מדליות

החלטתי להתמודד בבחירות הקרובות לכנסת: סגן ראש עיריית רמלה, אברהם דז'ורייב, מכריז על מועמדותו בליכוד

סגן ראש העיר הכריז רשמית על התמודדותו בפריימריז של תנועת הליכוד על משבצת נציג מחוז השפלה. בסרטון הצהרה מיוחד שפרסם פנה לחברי התנועה: "אני לא מבקש להביא עוד קול לכנסת, אני מבקש להחזיר את כל השטח לכנסת!"

עיריית רמלה ומחוז השפלה נמצאים בפתחה של תקופה פוליטית מסקרנת במיוחד: סגן ראש עיריית רמלה, אברהם דז'ורייב, שיתף אמש סרטון הצהרה רשמי ובו הכריז על החלטתו המרגשת להתמודד בפריימריז הקרובים של מפלגת הליכוד, במטרה לייצג את מחוז השפלה ברשימת התנועה לכנסת.

דז'ורייב מכהן ב-8 השנים האחרונות כסגן ראש עיריית רמלה ונחשב לאחת הדמויות הציבוריות הבולטות והאהודות בשלטון המקומי באזור השפלה. בעברו שירת כקצין בצה"ל ולאורך שנותיו בעשייה הציבורית הוביל פרויקטים ויוזמות רבות בתחומי החינוך, הרווחה והחברה ברמלה ובסביבתה. כעת, הוא מבקש לקחת את הניסיון המוניציפלי העשיר שלו צעד אחד קדימה – אל הזירה הלאומית.

בסרטון ההכרזה הרשמי, פונה דז'ורייב אל חברות וחברי הליכוד ומציג חזון ברור שמטרתו לחזק את הקשר בין נבחרי הציבור לציבור עצמו:

"חברי הליכוד היקרים, אני אברהם דז'ורייב, סגן ראש עיריית רמלה, ואני מתמודד על הזכות להיות נציג שלכם במחוז השפלה ברשימת הליכוד לכנסת. בחודשים האחרונים פגשתי רבים מכם ברחבי הארץ. הקשבתי, למדתי ושמעתי אתכם. שוב ושוב עולה אותו המסר: חייבים בליכוד יותר אנשים שמגיעים מהשטח, מהשלטון המקומי, שמכירים את המציאות מקרוב, זוכרים מי שלח אותם ובאים לפתור את הבעיות האמיתיות של האזרחים.

הליכוד תמיד הייתה תנועה שצמחה מתוך העם, פעלה למענו וידעה להקשיב לו. וכדי להמשיך את הדרך הזאת, אנחנו צריכים יותר אנשים שמחוברים לשטח, לקהילות, לשכונות, לשלטון המקומי ולאזרחים. אני לא מבקש להביא עוד קול לכנסת, אני מבקש להחזיר את כל השטח לכנסת!"

דז'ורייב קורא לחברי התנועה במחוז השפלה וברחבי הארץ להצטרף לדרכו, ומאמין כי הבאת קולם האותנטי של נציגי השלטון המקומי לכנסת היא המפתח לחיזוק כוחה של התנועה ולפתרון הבעיות היומיומיות של אזרחי ישראל.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

דילוג לתוכן