מבזקים
עדכון במדיניות התגוננות של פיקוד העורף 11.4.2026 תקרית חריגה בגבול הצפון התחזית: מהפך במזג האוויר בדרך לשבוע שרבי ואובך בכל הארץ מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר

המלצה לחופשה בירושלים: מלון יהודה מתאים לכל המשפחה

מלון יהודה מציע פעילויות קיץ לילדים, בריכת שחיה חצי אולימפית, בריכת ילדים,  משחקיה לילדים בהשגחה, מבצעים למשרתי מילואים, מבצעים לכלל הציבור – 50% על הלילה השני במהלך חודש אוגוסט וילד ראשון בחדר הורים בחינם, במהלך חודשי יולי אוגוסט באמצע שבוע   

באזור שקט ופסטורלי בירושלים, במרחק קצר של 10 עד 15 דקות נסיעה בלבד ממרכז העיר, בקרבת אטרקציות מרכזיות כמו גן החיות התנכ"י והאקווריום, בקרבה לאתרי טיולים אהובים כמו עמק רפאים, הסטף ושכונת עין כרם הציורית, שוכן מלון יהודה, מלון 4 כוכבים ברמה גבוהה.

המלון רחב הידיים, מתפרש על פני שטח גדול של 12 דונם עם גינה, בריכת שחייה, חדר כושר, ספא יוקרתי ושטחים ציבוריים. המלון מציע 129 חדרים חדישים ביניהם  חדרי משפחה, חדרי דלקס, חדרי גן, חדרים עם מרפסת, סוויטה נשיאותית ו 4 חדרים נגישים. לחלק מן החדרים דלת מקשרת ולחלק אמבטיות בחדרים. כל החדרים כוללים טלוויזיה בלוויין, מיני בר, כספת, מיזוג אוויר וגלישה חופשית באינטרנט. רוב החדרים, ביניהם חדרי גן וחדרים עם מרפסת פרטית, משקיפים אל הגנים המוריקים של המלון ואל הנוף החורש הירושלמי המרהיב. החניה במלון חינם – מצרך נדיר בירושלים. במלון מרחבים ציבוריים חיצוניים ומדשאות מטופחות, פינות חמד ופסלים סביבתיים – מה שמאפשר לילדים ליהנות, לשחק ולרוץ בחוץ.

במלון מגוון שרותים: חדר כושר, משחקיה לילדים עם השגחה הכוללת מתקני ג`ימבורי חדישים וצבעוניים, בריכות כדורים ושפע מתקנים לחוויה מושלמת לילדים ולפעוטות. המתחם סגור וממוזג ובריכת פעוטות. בנוסף במלון מרכז עסקים, בר, מסעדה, מרכז כנסים וארועים המכיל עד 450 איש ומאובזר בתאורה ובמערכות הגברה מתקדמות, 15 חדרי ישיבות, בית כנסת, ומתחם ספא חדיש ומפנק מאוד, שתוכנן על ידי אנשי מקצוע ומעצבים מהעולם בהשראת תורת הזן, והושקעה בו מחשבה רבה, כך שיביא לידי ביטוי את החוויה ההוליסטית והמיוחדת שמצפה לאורחים.  שטח הספא כ-400 מ"ר, בתוכם ארבעה חדרי טיפולים שונים, כולל חדר טיפולים רומנטי עם ג'קוזי מפנק המיועד לזוגות. בין הטיפולים ניתן למנות טיפולי הזנה, פילינג ממריץ, טיפולים אנרגטיים שונים, מגוון רחב של עיסויים קלאסיים וטיפולים יחודיים למלון. בנוסף קיימות במתחם סאונה רטובה וסאונה יבשה, בריכת שחייה חצי אולימפית הצופות אל נוף החורש הטבעי של המלון.

המלון נבחר לרשימת המלונות המשפחתיים היוקרתים בעולם וגם זכה בתואר מלון הספא הטוב במזרח התיכון לשנת 2022 בתחרות הנחשבת בעולם של  World Luxury Hotel Awards™

הקיץ מציע המלון מגוון מבצעים:

מלון יהודה מצדיע למשרתי ומשרתות המילואים אשר שירתו לפחות 30 ימים בצו 8 במסגרת “חרבות ברזל”, מעניק חבילת טיפולים מפנקת בעלות של 1500 ש”ח ובהחזר כספי מלא מהקרן לסיוע למשרתי המילואים. החבילה כוללת 4  טיפולי ספא של 50 דקות (למימוש אישי ולבן/בת הזוג) וארוחת בוקר זוגית מתנה למזמינים חבילה.

בנוסף, משרתי ומשרתות המילואים מקבלים הנחה של 10%  ללילה במלון.

לכלל הציבור המלון מציע 50% הנחה  על הלילה השני במהלך חודש אוגוסט.

ילד ראשון חינם – ילד ראשון בחדר הורים בחינם, בהזמנת לילה אחד או יותר על בסיס לינה וארוחת בוקר במהלך חודשי יולי אוגוסט. תוקף המבצע- ימים א-ה בלבד', ילד עד גיל 12.

לפרטים נוספים והזמנות: מלון יהודה 02-6322777 הספא 02-6322906 ובאתר.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – תיירות לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: תמונה ראשית - איה בן עזרי | אולה ופבל

דילוג לתוכן