צוותי הרפואה והמשטרה הוזעקו אל דירת הקשישה לאחר שנמצאה על ידי שכניה בדירתה, ברחוב גוש עציון 40 שבמזרח העיר כשהיא ללא רוח חיים.
כונן מצוותי הרפואה סיפר כי "כאשר הגענו לדירה ראינו את ראשה של האישה מוטה כלפי מטה בתוך אחד מכיורי הבית. רצינו לטפל בה אך הבחנו שהיא הייתה ללא רוח חיים כבר זמן רב ולא היה מקום לנסות.
"אחרינו הגיעו שוטרי תחנת רחובות שניסו לחפש את קרובי משפחתה אך התברר להם שמדובר באישה ערירית". ניידת לזיהוי פלילי שהוזעקה למקום אספה ממצאים מהזירה הקשה וגופתה פונתה למכון המשפטי באבו כביר שם ינסו לבדוק את נסיבות מותה ולקבוע האם מדובר ברצח או בהתאבדות.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









