מבזקים
עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה”

המשטרה עצרה חתן לפני שבע ברכות: חשד לעבירות מין בירושלים

בית המשפט האריך את מעצרו של הצעיר מירושלים וקרא למידע על נפגעות נוספות

צעיר ביצע על פי החשד עבירות מין חמורות בקטינה בעליית הגג ונעצר הלילה על ידי בלשי תחנת מודיעין עילית ממחוז ש"י סמוך לביתו בירושלים, רגע קצר לפני משתה 'שבע ברכות' לכבודו. הבוקר נעתר בית המשפט והתיר את פרסום שמו לצד הארכת מעצרו במספר ימים.

פעולות חקירה תוך איסוף מודיעיני ומיצוי יכולות לאיתורו, הובילו הלילה למעצרו של חשוד תושב הבירה בן 23, שפגע מינית בקטינה בעליית הגג של מבנה בעיר מגוריה.

בשבועות האחרונים, מתנהלת ביתר-שאת חקירה שהחלה בעקבות תלונה שהוגשה בתחנת המשטרה שבמודיעין עילית של מרחב שומרון, על אודות חשד לעבירת מין חמורה כלפי קטינה, כאמור.

בפעולות חקירה יחד עם חוקרי ילדים ממרכז ההגנה לילדים ובני נוער- 'בית לין', נחשף כי מדובר במקרה מזעזע ומפרטים ראשוניים נודע כי, החושד במעשה פגש בקורבן בעת שעשתה דרכה לבית חברתה, פיתה אותה באמתלה שכללה הצעת דברי מתיקה, ובהמשך לכך הוביל אותה אל קומת הגג של מבנה בעיר, שם ביצע בה את זממו עד שהגיע לפורקנו.

מיד עם קבלת תלונה זאת, פעלו בזריזות גורמי החקירה מתחנת המשטרה, תוך איסוף ממצאים ומודיעין רלוונטי, שהובילו כאמור לחשיפת זהותו של החשוד במעשה ולימים, מעצרו הלילה לאחר לילות וימים ארוכים של פעולות לאיתורו.

במהלך חקירתו הלילה במשטרה, ולאחר שהצליחו שתי חוקרות חרדיות מקצועיות להסיר את 'מעטפת' ההכחשה, חלה התקדמות חקירתית משמעותית, לרבות הובלת השוטרים אל מקום האירוע ושחזורו.

במהלך הבוקר, הובא החשוד בפני בימ"ש שלום פ"ת שנעתר לבקשת נציג המשטרה בדיון והורה על הארכת מעצרו ב-6 ימים, עד לתאריך 18.3, והתיר את פרסום שמו של החשוד.

בשל הצורך החקירתי וחשש כי ישנן קורבנות נוספים שנפלו קורבן למעשים אלו, בין אם תוך אמתלה או הצעה לדברי מתיקה, מבקשת המשטרה במידה ובידיעת הציבור מידע על קורבנות נוספים שנפגעו על ידי הנאשם- צבי דב ליפשיץ, לפנות אל אחת מתחנות המשטרה או למוקד 100.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן