מבזקים
בצל גל נטישת הכלבים מאז פרוץ המלחמה: יריד אימוץ מיוחד בתל אביב אחרי הפגיעות בדרום: מכבי מפעילה מענה רפואי למפונים בים המלח נזקי המלחמה נערמים: מעל 14 אלף תביעות כבר הוגשו למס רכוש החלטה באילת: קייטנות ניצנים בוטלו, ההורים יזוכו אשדוד לתושבים: אין הגנה של 100 אחוז, ההנחיות הוחמרו ידידים בגן יבנה: מהדרכים אל תוך הממ"ד – השליחות שמעניקה ביטחון בבית הקו הכחול ממשיך להתקדם: רחובות פותחת מפגש תושבים מקוון בית שמש ממשיכה להתחזק: מיגוניות חדשות נפרסו במוקדים מרכזיים קו אדום בירושלים: 7 נאשמים בתקיפת נהגי אוטובוס “כל העורף חזית”: המסר של נתניהו מזירת הפגיעה בערד זירות במרכז אחרי המטח: פגיעות בבתים, שריפה וחילוץ לכודה מטח למרכז: פצוע בינוני וארבעה קל פונו לאיכילוב כשסייבר פוגש חומרים מסוכנים: המהלך שנועד להגן על הציבור מזירת הפגיעה בערד: סמוטריץ׳ מבטיח טיפול מהיר לנפגעים נפילות במרכז: דיווח על פגיעות בתל אביב וברמת גן; עד כה: 11 פצועים פונו לאיכילוב כלב קפץ לנחל איילון בזמן אזעקה, כוחות החילוץ הוזעקו ירי למרכז: פצועים בדרום תל אביב ודיווח על זירה משמעותית בפתח תקווה טרגדיה בפתח תקווה: מתנדבי זק״א פועלים בזירה ברחוב דגניה פעוטה בת 4 חודשים נכוותה ממים רותחים בירושלים, מצבה בינוני תאונה קשה בלהבים: נער על קורקינט חשמלי נחבל בראשו

הסדרי התנועה בגולדברג שונו – הנהגים לא ידעו, רוכב אופנוע נפגע

רוכב אופנוע נפגע היום (חמישי) בצהריים, ככל הנראה בשל הסדרי התנועה ששונו ברחוב – כניסה שמאלה מרחוב ויצמן לגולדברג – דבר שלא פורסם לנהגים ברחוב.

השבוע אגף התנועה שינה את הסדרי התנועה ברחוב גולדברג, במטרה להקל על התושבים – בהם הורים לילדים שילדיהם מתחנכים באחד מחמשת הגנים שברחוב ויצמן הסמוך – אלא שכאמור תאונה ראשונה נרשמה היום. במצב התנועה שהיה קיים עד לפני מספר ימים, הנהגים המבקשים לצאת מרחוב וייצמן למזרח העיר, מחויבים בנסיעה עד לרחוב אחד העם או לחילופין עד לצומת המרומזר של הרצל, דבר אשר בפועל מעכב את נסיעתם בדקות ארוכות כולל עמידה בעומסי התנועה באזור. כעת הוחלט לבוא לקראת התושבים בעקבות יוזמה של המשנה לראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ' אולם נראה כי עיריית רחובות או אגף התנועה לא טרח להציב שלטים ברורים וגדולים עבור ציבור הנהגים.

"כחלק מהרצון להקל על התושבים ולהקל על הנסיעה ברחובות הללו, החליט מנהל אגף התנועה, ליאור שוקרי, לשנות את הסטריות ברחוב גולדברג כמענה לבעיה שהצפנו", אמר השבוע המשנה לראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ' אשר סיפר כי "בעקבות פניות של ועדי בתים באזור ושל נציגות הורים מגני הילדים הסמוכים פניתי לליאור שוקרי, בבקשה לשנות את הסדרי התנועה ברחוב גולדברג. אני מאמין שהרמזור החדש ברחוב ויצמן, לצד השינוי בכיווני התנועה יביאו להקלה משמעותית על עומסי התנועה ברחובות ויצמן, אחד העם והרצל. ברצוני להודות לתושבים שפנו עם היוזמה המבורכת ולליאור על הטיפול המהיר בבקשה".

דילוג לתוכן