מבזקים
המגפה השקטה של הנשים בישראל והמהלך המטלטל של לבנת פורן: "שאף אישה לא תישאר לבד" אירוע אלימות בבאר יעקב: בן 45 נפצע באורח בינוני צו איסור פרסום הוסר: המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור חשוד בניסיון רצח באילת רחובות: ילדה כבת 9 פונתה במצב אנוש תוך כדי החייאה לאחר שטבעה באמבטיה 6 צוותי כיבוי נאבקים בשריפה באזור התעשייה הצפוני באשדוד קטין נעצר בחשד שדקר נער בן 15 בקריית גת אשקלון: ילד בן 8 נפצע בינוני לאחר שנפל מגובה בגינה ציבורית פרשייה חמורה בדרום: בני זוג מקריית גת נעצרו בחשד להחזקת אדם בתנאי עבדות גאווה מקומית: רון נכט קטף את המקום הראשון באליפות הרצליה הפתוחה בבדמינטון דיווח ראשוני: גופה במצב ריקבון אותרה בדירה באשקלון אילת מחזקת את שיתוף הפעולה: משטרה ועמותת “ידידים” מתאחדים למען הציבור בן 25 נלכד תחת חול באתר עבודה בגן יבנה – מצבו קשה גבעתיים: "שבוע הקהילה" יעמוד בסימן יצירה, מפגשים ו"גרפיטי של שלום" בינלאומי מסעדה במרכז תל אביב נסגרה ל-30 יום – שני שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום יהודה ושומרון: נהגים נתפסו במהירויות של עד 190 קמ״ש, רכבים הושבתו ורישיונות נשללו הסיפור המרגש של גילה זרביב מירושלים שמצילה חיים בלידות חירום ירושלים: פעוט בן שנתיים ניצל מניתוח חירום לאחר שאגוז בשוקולד נתקע בוושט רמלה חוגגת 78 למדינה: פארק עופר יהפוך לבמת ענק של עצמאות ירושלים: המנקה חשודה בשיתוף פעולה עם פורץ – התפתחות דרמטית בפרשת ההתפרצות שסוכלה פשיטת ענק על סחר בסמים בפתח תקווה – כ-55 ק"ג קנאביס ואלפי שקלים נתפסו בדירה בעיר

הסוכה התלויה הגדולה בעולם במלון וולדורף אסטוריה

הסוכה ממוקמת בקומת הלובי ומוצבת תחת גג זכוכית הניתן לפתיחה וסגירה בהתאם למזג האוויר ותוכנן במיוחד באופן כזה שישמש כסוכה חיה לאורחים במהלך ימי החג.

במלון וולדורף אסטוריה ירושלים סיימו להקים את הסוכה התלויה הגדולה בעולם- גודלה כ-400 מטרים והיא בגובה של כחמישה מטרים. הסוכה ממוקמת בקומת הלובי ומוצבת תחת גג זכוכית הניתן לפתיחה וסגירה בהתאם למזג האוויר ותוכנן במיוחד באופן כזה שישמש כסוכה חיה לאורחים במהלך ימי החג.

מלאכת העבודה על הסוכה החלה שבועות ארוכים לפני החג, צוות של מהנדסים ומעצבים עמלו על תכנון הסוכה והעיצוב, גיבוש אמצעי הבטיחות והקישוטים. השנה החליטו במלון וולדורף אסטוריה לשדרג את החוויה לאורחיו וכך הסוכה הגדולה התלויה ביותר בעולם עוצבה תחת הקונספט של ״אור גדול״ – מגוון שנדלירים יוקרתיים נתלו בה, קירות הסוכה עוצבו מחדש עם בדי קטיפה יוקרתיים ועליהם הדפסות תלת מימד מיוחדות. צוות של מתקינים מקצועיים נתלו על חבלי סנפלינג מהגג, חיזקו את הסכך הענק בכ-70 כבלי מתכת ועשרות קורות עץ וצוות נוסף שקד על עיצוב הסוכה לרמת גימור כמו שנדרש ממלון איכותי כוולדורף אסטוריה .

הסוכה כשרה למהדרין, כך שהמוני המבקרים הצפויים לבקר במלון יוכלו לקיים את מצוות הישיבה בסוכה.

מנכ"ל וולדורף אסטוריה, אבנר און: "מלון וולדורף אסטוריה ירושלים תוכנן במקור כך שהלובי הפנימי של המלון ישמש כסוכה חיה, עם גג זכוכית נפתח ובכך אנו משיגים בכל שנה את מה שכל בית מלון בארץ ובעולם מנסה לעשות מאז ומתמיד וזה להקים סוכה כשרה אך עם כל הנוחיות של מלון יוקרה. אנו נערכים לקראת חג הסוכות השנה עם סוכת האור שלנו, מצפים לקבל את פני אורחינו מהארץ ומחו"ל ולאפשר להם לקיים את מצוות הישיבה בסוכה תוך אווירה  וארוחה טובה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר שלנו. יחד עם זאת, אנחנו לא שוכחים את החטופים והחטופות ומייחלים לראותם בבית במהירה. אני רוצה לאחל לכל הפצועים והפצועות בריאות והחלמה מהירה ולכל עם ישראל שנה טובה וגמר חתימה טובה".

מלון וולדורף אסטוריה נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם- מלון פאלאס בירושלים ונחשב לפרויקט המלונאי היקר ביותר בישראל עם עלות השקעה של כ-150 מיליון דולר. במלון, אשר רק לפני מספר שבועות זכה בתואר אחד מחמשת המלונות הטובים באפריקה ובמזרח התיכון לשנת 2023, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה, חדר כושר, ספא יוקרתי ורמת שירות ויוקרה בין הטובות שקיימות בישראל.

 

◼️ לחדשות ירושלים והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: רותם רפאל

דילוג לתוכן