העבודות ברחוב זכריה חתוכה יימשכו חודשיים, במהלכם יתווספו עשרות מקומות חנייה חדשים ויוסדרו הכניסות והיציאות מהשכונה במטרה להקל על תושבי השכונה.
מי שהוביל את העבודות והפיתוח ברחוב היה סגן ראש העיר יניב מרקוביץ' שעבד בחודשים האחרונים על תכנון העבודות וביצוען יחד עם חבר המועצה מחזיק תיק התחבורה אבי קינד ומנהל אגף תנועה, פיתוח, שילוט ושיטור עירוני ליאור שוקרי.
בשבוע שבעבר סיכמו ראש העיר רחמים מלול וסגנו מרקוביץ' עם קבלן הפיתוח יחימוביץ' את סוויסה והעבודות באתר החלו אתמול. מעיריית רחובות נמסר: "אנו מודים לציבור על שיתוף הפעולה, ומתנצלים על אי הנעימות בזמן העבודות".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









