בעקבות דיווח שהתקבל במשטרת ישראל אודות אדם שנדקר ומצא פצוע באורח קל, הגיעו לזירת אירוע באילת כוחות משטרה.
מתחקור ראשוני במקום עלה כי הדקירה התרחשה על רקע ויכוח בין שני מתפללים ברחוב ברנע. החשוד בדקירה נעצר והועבר לחקירה במרחב אילת. חקירת נסיבות האירוע נמשכת.
ממד"א נמסר כי בשעה 18:10 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב, על גבר שנפצע בארוע אלימות ברח' ברנע באילת. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ומפנים לבי"ח יוספטל גבר כבן 56 במצב בינוני, יציב.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








