בעקבות המבצע הצבאי באזור ג'נין של צבא ההגנה לישראל נגד פעילות הטרור באיזור המועצה המקומית גן יבנה קיימה הערכת מצב על מנת להתכונן לכל התפתחות בטחונית.
ראש המועצה, דרור אהרון וסגנו עו"ד סביון יניב, יחד עם קב"ט המועצה ומפקד משטרת גן יבנה, דורון ששון, סקרו בפני כלל מנהלי המחלקות את המצב הביטחוני הנוכחי, האיומים וההיערכות הנדרשת.
במהלך הדיון הוחלט להגביר את נוכחות המשטרה הסמויה והגלויה במרחב הציבורי ברחבי גן יבנה, להמשיך ולהגביר את מבצעי השב"חים באתרי הבנייה ולייצר נוכחות מקסימלית בכל אזורי בתי הספר וגני הילדים בהם מתקיימות הקייטנות של החופש הגדול. בנוסף ראש המועצה הבהיר כי הפיקוח העירוני יתרכז בימים הקרובים פחות בפעילות אכיפה ויותר בפעילות ביטחון שוטפת במרחב הציבורי להגברת תחושת המוגנות.
◼️ לקבוצת החדשות בגן יבנה לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








