עובדי לשכת מינהל האוכלוסין בקריות רגילים לפגוש עולים חדשים מדי יום, אך אתמול (רביעי) הם זכו למפגש יוצא דופן ומרגש במיוחד. רג'ין, בת 102, הגיעה ללשכה כדי להסדיר את מעמדה ונרשמה רשמית כעולה חדשה מצרפת.
רג'ין הגיעה ללשכה כשהיא מלווה בשתי נכדותיה, שסייעו לה בתהליך. עם כניסתה, התקבלה רג'ין במחיאות כפיים ובהתרגשות גלויה על ידי צוות העובדות והעובדים, שמיהרו להעניק לה יחס חם ומכבד במיוחד לרגל המאורע.
"זה לא מחזה שבשגרה לראות אישה בגיל כזה עושה צעד כל כך משמעותי ועולה לארץ", סיפרו נוכחים במקום. רג'ין, מצדה, הקרינה חיוניות ושמחה על השלמת התהליך שהופך אותה לחלק בלתי נפרד ממדינת ישראל.
עלייתה של רג'ין בגיל 102 מהווה תזכורת חיה לקשר העמוק של יהדות התפוצות לישראל, ומצטרפת לשורה של עולים בני הגיל השלישי שבחרו בשנים האחרונות לקבוע את ביתם בארץ דווקא בשנותיהם המאוחרות.
◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן








