מבזקים
מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות כיוון M16 לעבר אביו, סבתו וילדים וירה בשטח בית ספר: בן 18 מרהט נאשם חג הסיגד מגיע לשכונות ירושלים: איפה ומתי יתקיימו החגיגות? "אני לא רואה, אבל חושב על מי שיבוא אחריי": הסיפור של דרור ופאקו מאשדוד מופעים בחינם, טיולים ויום מיצוי זכויות: מה מחכה לתושבי גבעת שמואל בנובמבר? מחפשים עבודה בגדרה? המועצה פרסמה גיוס ל – 35 משרות בגנים ובכיתות חמישה ימי פעילות ב – 50 שקל: ההרשמה לחנוכה בירושלים נפתחה, ויש גם פטור מתשלום 50 הופעות ואורחים מרחבי העולם: פסטיבל המוזיקה הבינלאומי חוזר לירושלים יותר מצלמות ברחבי אילת: העירייה מקדמת הרחבה של מערך האבטחה העירוני

הקונדיטורית אסטלה במחווה מרגשת לילדי עדי ירושלים

אסטלה, בעלת בית הספר המפורסם ללימודי קונדיטוריה שנושא את שמה, הגיעה למרכז 'עדי ירושלים' להכין עם החניכים במקום מתכון מתוק וחגיגי במיוחד של אוזני המן לקראת חג הפורים הממשמש ובא.

אסטלה, בעלת בית הספר המפורסם ללימודי קונדיטוריה שנושא את שמה, הגיעה למרכז 'עדי ירושלים' להכין עם החניכים במקום מתכון מתוק וחגיגי במיוחד של אוזני המן לקראת חג הפורים הממשמש ובא.

אסטלה הידועה בעוגות ובקינוחים הייחודיים שלה, התכבדה בהכנת אוזני המן, שהותאמו במיוחד לצרכי החניכים במקום המתמודדים עם בעיות רפואיות מורכבות. על ההכנה היה אמון גם השף של עדי ירושלים שי מדלסי, ששילב כוחות יחד עם השופטת המפורסמת כדי ליצור את המאפה המושלם.

בעדי ירושלים ציינו, כי אסטלה הביאה איתה כישרון קולינרי ולב ענק, שילוב שרוממם את מצב הרוח עבור עשרות החניכים, התלמידים ואנשי הצוות במקום. בסיום הביקור, חתמה אסטלה בספר האורחים והתקשתה להסתיר את התלהבותה: "תמשיכו לעשות עבודת קודש, לשמור על אנרגיה חיובית, יש לכם שמחת חיים שלא מובנת מאליה".

מנכ"ל עדי ירושלים, שלומית גרייבסקי: "אחד הדברים המיוחדים במרכז הוא היכולת לאפשר לכל אחד לחוש ולהתנסות באותה חוויה כמו כל אחד אחר, רק הצורה מותאמת ובטוחה, גם עם אוזני המן. ביוזמה מדהימה של אורי אוברוצקי הגיעה אלינו אסטלה, שיחד עם הצוות המקצועי הכינה אוזני המן עם הילדים. היא חיזקה אותנו מאוד, זכינו בגדול!"

מרכז עדי ירושלים מעניק קשת רחבה של שירותים מגוונים הניתנים על ידי אנשי צוות בכיר ומוביל בתחומו, ומספק מענה ייחודי בריאותי, שיקומי וחינוכי לכ-200 ילדים ובוגרים עם מוגבלות שכלית, התפתחותית ומוטורית, להם ולבני משפחותיהם.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – רכילות, בידור, מוסיקה וברנז’ה  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ עדי ירושלים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן