הקטל בכבישים: דודו מכלוף שנהרג בתאונה באשקלון ביום שישי יובא היום למנוחות

רעייתו של דודו ז"ל, ספיר, פרסמה סטורי ובו כתבה: "בורא עולם אני מאמינה באמונה שלמה!!! ה' נתן ה' לקח, הוא לקח לי את אבא שלך הלב שלי והוא יחזיר לי אותך כי אתה האוויר האחרון לנשימה שלי!!! אלוהים, אתה תעשה ניסים ותראה לי ישועות!!! ותחזיר לי אותו בריא ושלם!!!".

עצב רב באשקלון. דודו מכלוף, תושב העיר, רק בן 29, נהרג בעת שרכב עם בנו בן השנתיים, באופניים חשמליים ביום שישי האחרון. בזירת התאונה הוא אובחן כסובל אנושות מפציעה אולם עד מהרה נודע כי נפטר מפצעיו.

בשעות אלה עדיין נלחמים הרופאים על בנו, פעוט בן שנתיים. אימו, ספיר, פרסמה סטורי ובו כתבה: "בורא עולם אני מאמינה באמונה שלמה!!! ה' נתן ה' לקח, הוא לקח לי את אבא שלך הלב שלי והוא יחזיר לי אותך כי אתה האוויר האחרון לנשימה שלי!!! אלוהים, אתה תעשה ניסים ותראה לי ישועות!!! ותחזיר לי אותו בריא ושלם!!!".

מהציבור ביקשה: "בבקשה מכולם, אנחנו לפני שעות קריטיות, כל תפילה, כל קלה כי קטנה לרפואת אליה בן ספיר".

לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת עַל־הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:
ה' אַל־בְּאַפְּךָ תוֹכִיחֵנִי וְאַל־בַּחֲמָתְךָ תְיַסְּרֵנִי:
חָנֵּנִי ה' כִּי אֻמְלַל אָנִי רְפָאֵנִי ה' כִּי נִבְהֲלוּ עֲצָמָי:
וְנַפְשִׁי נִבְהֲלָה מְאֹד וְאַתָּה ה' עַד־מָתָי:
שׁוּבָה ה' חַלְּצָה נַפְשִׁי הוֹשִׁיעֵנִי לְמַעַן חַסְדֶּךָ:
כִּי אֵין בַּמָּוֶת זִכְרֶךָ בִּשְׁאוֹל מִי יוֹדֶה־לָּךְ:
יָגַעְתִּי בְּאַנְחָתִי אַשְׂחֶה בְכָל־לַיְלָה מִטָּתִי בְּדִמְעָתִי עַרְשִׂי אַמְסֶה:
עָשְׁשָׁה מִכַּעַס עֵינִי עָתְקָה בְּכָל־צוֹרְרָי:
סוּרוּ מִמֶּנִּי כָּל־פֹּעֲלֵי אָוֶן כִּי־שָׁמַע ה' קוֹל בִּכְיִי:
שָׁמַע ה' תְּחִנָּתִי ה' תְּפִלָּתִי יִקָּח:
יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ מְאֹד כָּל־אֹיְבָי יָשֻׁבוּ יֵבֹשׁוּ רָגַע:

בשעה 18:00 יובא דודו מכלוף ז"ל למנוחות בבית העלמין החדש בגבעת ציו באשקלוןץ. הנמשםיחה תשב שעה ברחוב עמק יזרעאל 45 [בחניה]. יהי זכרו ברוך.

תאונה טראגית אירעה כאמור באשקלון. ביום שישי בשעה 18:32 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על אופנים חשמליים עם 2 רוכבים שנפגעו מרכב בשדרות דוד בן גוריון פינת יצחק רבין באשקלון.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח ברזילי שני פצועים במצב קשה, בהם גבר כבן 25 ופעוט כבן שנתיים עם פגיעות רב מערכתיות.

הפראמדיקים של מד"א ישראל לוגסי ומוטי שוב וחובש בכיר במד"א נועם דוד אליעזר סיפרו:

"2 הפצועים, גבר כבן 25 ופעוט כבן שנתיים שכבו על הכביש כשהם מחוסרי הכרה וסובלים מפגיעה רב מערכתיות קשות מאוד. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים בשטח שכלל קיבועים והנשמה ופינינו אותם לבית החולים כשמצבם קשה מאוד."

מיכאל ראשיד חובש וראש סניף אשקלון והחוף וחובשי איחוד הצלה שי יהושוע ואנה רישס מסרו:

"במהלך נסיעה נתקלנו בזירת התאונה הקשה, מדובר באופנוע חשמלי ועליו שני נוסעים שהיה מעורב בתאונה עם רכב פרטי, הענקנו טיפול רפואי לשני רוכבי האופנוע בניהם גבר בן 35 במצב אנוש והוא פונה תוך כדי פעולות החייאה, וילד כבן 3 במצב קשה, שניהם פונו לבית החולים ברזילי באשקלון".

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פייסבוק / איחוד הצלה

דילוג לתוכן