הקיץ בשיאו באשדוד: ערב של שירה וטברנה ב"פארק אשדוד ים" הערב!

הקיץ הישראלי לוהט באשדוד, והערב (שלישי, 15.7) "פארק אשדוד ים" הולך להתחמם עוד יותר עם שני אירועי ענק של שירה ומוזיקה, שיספקו לתושבי העיר והסביבה ערב בלתי נשכח!

הקיץ הישראלי לוהט באשדוד, והערב (שלישי, 15.7) "פארק אשדוד ים" הולך להתחמם עוד יותר עם שני אירועי ענק של שירה ומוזיקה, שיספקו לתושבי העיר והסביבה ערב בלתי נשכח!

החל מהשעה 20:00, הכינו את מיתרי הקול ובואו לשיר בקול גדול עם האחד והיחיד – שמעון רגב! רגב, הידוע ביכולתו להפוך כל שיר לסיפור מצחיק ומרגש, יגיע לפארק אשדוד ים לאירוע שירה בציבור שכולו הנאה. צפו לערב מלא צחוק, נוסטלגיה ושירים אהובים מכל הזמנים.

מיד לאחר מכן, או במקביל, פארק אשדוד ים יהפוך לטברנה ים תיכונית סוערת בלייב! הזמר שי בן חמו יקפיץ את הקהל במפגש שמח במיוחד על הדשא, עם בריזה ים תיכונית מרעננת שאפשר למצוא רק באשדוד. צפו לערב עם אווירה יוונית, מקצבים סוחפים והרבה "יאסו!" באוויר.

אל תחמיצו את חגיגת הקיץ הענקית בפארק אשדוד ים הערב!

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן