מבזקים
משרד הבריאות מעדכן: חוף ניצנים נפתח מחדש לרחצה טרגדיה בתחנת הרכבת ברחובות: גבר אותר ללא רוח חיים בחדר השירותים חוגגים את יום הספר בגדרה: ההצגה "המשאלה של צבי" מגיעה למושבה נתיבות: רכב התהפך בשדרות ירושלים – הנהג פונה במצב בינוני לחדר הטראומה תחרות צילום "ים ישראלי": החברה להגנת הטבע מחפשת את התיעוד הימי היפה ביותר שמואל גרינברג: "הבחירה ברב"ט ש' למצטיינת נשיא היא גאווה גדולה לעיר בית שמש" דרמה בדרום לבנון: לוחמי חטיבה 300 עצרו מחבל מיחידת העלית 'כוח רדואן' מזג האוויר בסימן התחממות: עלייה הדרגתית בטמפרטורות לאורך סוף השבוע דובר צה"ל: לוחמי חטיבת 'הנגב' והחטיבה הצפונית חיסלו מחבלים שאיימו על הכוחות ברצועת עזה פצוע הפיגוע ליד עפרה משחזר: "הם התחילו בלינץ', חטפתי אבנים ואיבדתי את ההכרה" חשד לרצח כפול בצומת אחיסמך: שני גברים נורו למוות ברכבם הנשיא הרצוג, שר הביטחון כ"ץ והרמטכ"ל זמיר עם 120 מצטייני הנשיא לשנת תשפ"ו ידידים אילת קיימו את תהלוכת העצמאות המפורסמת; אלי לנקרי: "אתם מסמלים עבורי את הדברים הטובים ביותר – את הערבות ההדדית והאחדות" אירוע חריג באופקים אירוע אלימות בספורטק ברחובות; 3 פצועים במצב בינוני כבאות והצלה לישראל: לוחמי האש נאבקו בשריפת ענק באתר בנייה בבת ים ובדליקה קטלנית בדירת מגורים בתל אביב בנימין נתניהו: "אנחנו ערוכים לכל תרחיש – בהגנה ובהתקפה" הפנינג הוקרה חגיגי למתנדבים, עובדים ובני משפחותיהם בקריית מד"א ברמלה צביקה ברוט הגיע לאירוע העירוני בהשתתפות ילדים עם צרכים מיוחדים: "אצלנו לא משאירים אף אחד מאחור – כולם חוגגים ביחד" תומר סלומון מגן יבנה: "כנכד לניצול שואה, אני מרגיש מחויבות עמוקה להמשיך לשאת בגאווה את הערכים והמורשת"

הקיץ הזה תנעלו ג'ינס

רשת נעלי סקופ מתרגמת את הטרנד המשופשף בכמה זירות: משטוח ועד עקב מפואר, דרך פלטפורמה ואפילו סניקרס

זה הטרנד שכולם ידברו עליו בקיץ הקרוב באדיבות רשת SCOOP

תתחילי להתרגל שמהקיץ הקרוב הג'ינס לא יהיה רק כמכנס- הכל עובר ומתפשט גם לרגליים!

מותגי העל הציבו רף חדש של טרנד, שנלקח מעולמות הדניים של מותגי הפרימיום לג'ינס, ותרגמו אותו להנעלה.

לא עוד כפכף שעם משעמם- אלא כפכף מ-ג'ינס.

זה מסתדר מעולה עם הרלוונטיות הגוברת של גווני התכלת-טורקיז ועם הנטייה למראה הפרום והקרוע, והיישום המתבקש ביותר, הוא בטוטאל-לוק ג'ינס מכף רגל ועד ראש.  הטרנד מתורגם לשלל סגנונות בארון הנעליים- ולפחות עם אחד את חייבת להצטייד בקרוב.

רשת נעלי סקופ מתרגמת את הטרנד המשופשף בכמה זירות: משטוח ועד עקב מפואר, דרך פלטפורמה ואפילו סניקרס.

צוות מעצבי רשת ההנעלה מסביר: "אם יש רתיעה מאקססוריז עשויי דנים, זה כנראה כי הם עדיין מהווים רפרנס ברור לאופנת שנות האלפיים המוקדמות. בעוד נציגי דור ה-Z וגם לא מעט פאשניסטות בוגרות יותר כבר מחבקות בשמחה כל אלמנט מושמץ של מגמת ה-Y2K השלטת, אחרים מתקשים להקל ראש בכובד הנוסטלגיה".

עוד מוסיף צוות המעצבים של סקופ: "יש משהו מקליל ופרקטי בנעל ג'ינס. הרי כבר יש חוק בלתי כתוב באופנה שג'ינס מתאים להכל- אז ככה גם נעל מג'ינס. החל מלבן, ועד שמלת חג, וטוטאל ג'ינס על ג'ינס הכל יכול להסתדר עם הנעל ".

הקולקציה מציעה מגוון דגמים, כאמור, ומשלבת את הדגמים עם פרנזים או ניטים, ומספר גווני ג'ינס אפשריים: מכהה ועד מאוד בהיר. עוד החכימו כי בעידן הנוכחי מחפשים הקהל הצעיר, נוח, פרקטי ומגניב- כה נולד הדגם הכי נמכר של הרשת, כפכפים שטחים בעיצוב כפכפי נוחות, בעיצוב דני.

רשת נעלי סקופ מציעה לרגל השקת הקולקציה החדשה 1+1 על מגוון דגמים מהקולקצייה החדשה, לרבות עקבים , סנדלים, שטוחים וסניקרס.

ניתן להשיג בסניפי SCOOP ברחבי הארץ

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – לייף סטייל-טיפוח, אופנה, עיצוב לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: בר שניר | עמירם בן ישי

דילוג לתוכן