מבזקים
משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה התחזו לעובדי מלון: כך נעצרו החשודים בירי בשכונת צמרת בתל אביב מתוך יותר מ – 100 מועמדים: הזמרת שנבחרה לשיר עם נטע ברזילי במצעד הגאווה בתל אביב היא לא רק שרה רוק – היא פתחה לנשים את הדלת אליו: אסתר שמיר הלכה לעולמה הטרקטורים עלו לשטח: בקדומים החלו לשדרג את בית ההארחה ב – 7 מיליון שקל מאלימות במסדרון לבמה בהיכל התרבות: המסר שביקשו תלמידי אשקלון להעביר למבוגרים אפרוח בקולטן ובז על משאית: שני חילוצים קטנים שהפכו לרגע מרגש בבת ים לא עוד קונצרט ולא עוד מופע מועדון: החיבור החדש שמתחיל בגריי יהוד אחרי הימים הארוכים מחוץ לבית: רמלה אמרה תודה למילואימניקים עם ערב של צחוק טרגדיה ביבנה: בן 43 נמצא ללא רוח חיים בביתו סריקות, גניבה והברחה לקו התפר: כך עבדה חוליית הרכבים שנעצרה ליד כפר סבא תאונת העבודה בשער שומרון הסתיימה באסון: פועל כבן 30 נהרג במקום מרדף, רכב גנוב וקטין שנעצר: כך סוכל ניסיון גניבת כלי רכב באשדוד שוהים בלתי חוקיים הסתתרו בתעלת ביוב: מבצע אכיפה חשף חשדות חמורים באתרי בנייה בבאר שבע דרמה באתר עבודה בשער שומרון: פועל כבן 30 מחוסר הכרה לאחר שנפגע מחפץ כבד לא רק בייביסיטר: קריית מלאכי משנה את כללי המשחק של הקיץ לילדי העיר יותר מ – 3.3 מיליארד שקל: פסיקה דרמטית בירושלים נגד חמאס בעקבות מתקפת 7 באוקטובר

התחזה לעובד עירייה וגנב 18 רכבים: פוענחה פרשיית הונאת הרכב המתוחכמת בקריית גת

שיטה שטרם נראתה: תושב העיר הונה בעלי מגרשי גרוטאות ונהגי גרר, גרם להם לפנות רכבים ממוסכים תחת מצג שווא של "עובד ציבור" וגנב רכוש בשווי רב; מפקד התחנה: "פעל בשיטה מתוחכמת תוך ניצול אמון"

שוטרי תחנת קריית גת השלימו את חקירתה של אחת מפרשיות גניבת הרכב המתוחכמות ביותר שנחשפו באזור בתקופה האחרונה. הבוקר (שני) הוגש כתב אישום חמור ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד תושב העיר, החשוד כי הצליח לגנוב 18 כלי רכב באמצעות מסכת התחזות ומרמה.

החקירה נפתחה לפני כשבועיים, לאחר שהצטברו דיווחים על היעלמות רכבים ממוסכים ומתחמים שונים בעיר. מהחקירה המורכבת עלה כי החשוד פעל בשיטה שיטתית ומתוחכמת לאורך שלושה שבועות: הוא התחזה לעובד עירייה ופנה לבעל מגרש גרוטאות ממזרח ירושלים ולנהגי גרר, בטענה כי עליהם לפנות רכבים שהורדו מהכביש או כאלו המיועדים למכירה מטעם הרשות.

על פי החשד, החשוד תיאם את הגעת הגררים למוסכים שונים, שם ניצל את הגישה למתחמים, פתח את השערים בעצמו והנחה את הנהגים – שסברו לתוספת כי הם פועלים בשירות העירייה – להעמיס את כלי הרכב ולפנותם. בדרך זו, הצליח החשוד "לגנוב" את הרכבים באור יום ובגלוי, מבלי שבעלי המוסכים או נהגי הגרר יחשדו בדבר.

במהלך החקירה הצליחו השוטרים לקשור את החשוד ל-18 מקרי גניבה שונים שבוצעו באותה השיטה במוקדים שונים בעיר.

מפקד תחנת קריית גת, סנ"צ שי אללי, שיבח את פעילות החוקרים: "מדובר בחשוד שפעל בשיטה מתוחכמת תוך התחזות וניצול האמון של גורמים שונים. שוטרי התחנה פעלו במהירות ובמקצועיות, ביצעו פעולות חקירה מורכבות והצליחו לגבש תשתית ראייתית מוצקה שתוביל למיצוי הדין עם החשוד".

במשטרה מדגישים כי ימשיכו לפעול באפס סובלנות נגד עבירות רכוש והונאה הפוגעות בביטחון הציבור, במטרה לשמור על רכושם של האזרחים והעסקים המקומיים.


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן