מבזקים
בן 73 נפצע בתאונה במעורבות שני אוטובוסים בקריית גת חשש לחיי העובדים: צוותי חברת החשמל נסוגו מתל שבע לאחר שאוימו בנשק במהלך תיקון תקלה באשקלון בדקו מה המלחמה עושה לגוף, למוח ולנפש: כ – 300 אנשי מקצוע התכנסו לכנס ראשון מסוגו בת ים על המפה: תושב העיר הוכתר שוב לאלוף ישראל בזריקת דיסקוס – וכעת מכוון לאליפות העולם מארינה מקסימיליאן מגיעה לרחובות: כרטיסים ב – 39 שקלים בלבד לתושבי העיר ארבעה מוצאי שבת של בילוי חינם: טיילת בת ים תהפוך למתחם קיץ לכל המשפחה חשד: עורכת דין ניסתה להחדיר סם לאסיר בבית סוהר סמוך לנתניה – נעצרה מיליוני עוקבים, מסר אחד: כוכבת הילדים מאשדוד יוצאת למאבק בעישון פשיטה על בית הימורים באשקלון: בינגו, מזומנים והמחאות נתפסו; ארבעה עוכבו לחקירה תיסלם ואתניקס על במה אחת בחולון: ערב רוק ישראלי במחיר מסובסד לתושבי העיר בית החולים הגדול בישראל מתקדם: נבחרו החברות שינהלו את הקמת המרכז הרפואי ע"ש שמעון פרס בבאר שבע בכיר בעירייה במרכז הארץ נעצר בחשד לעבירות מין; המשטרה מבקשת לפרסם את שמו כדי לאתר נפגעות נוספות בית שמש ממשיכה לצמוח: קרקעות בכ – 152 מיליון שקל שווקו לקניון, משרדים ואזור תעסוקה חדש בגן יבנה מחפשים תושבים שיגדלו ירקות יחד: הגינה הקהילתית בשכונת מכבים מתרחבת גבעת שמואל מתרחבת: שני גני ילדים חדשים ייפתחו כבר ב – 1 בספטמבר סמוך לקריית גת | המשטרה: הסיע שוהים בלתי חוקיים, דרס אותם למוות ונמלט – הצהרת תובע הוגשה בגין רצח אירוע חריג במזכרת בתיה: אישה נפצעה ופונתה לבית החולים עימותים מחוץ למטה מפלגת הציונות הדתית בשוהם: המשטרה הוזעקה למקום בקריית גת פשטו על ביתו של חשוד – ותפסו אקסטזי, "דוקטור", קנאביס ואקדח איירסופט עוד צעד בהתחדשות יהוד: אושרה תוכנית שתאפשר להכפיל את מספר הדירות ברחוב ברסימנטוב

התעוררות שוק הדיור בלוד: ניצני מבשרת במכירה של 80 אחוז מדירות הפרויקט בניצני הרובע

פרויקט "ניצני הרובע" כולל 201 דירות בהתפלגות של 101 דירות לשוק החופשי ו-100 דירות במסגרת תוכנית מחיר מופחת

התעוררות השוק – חברת ניצני מבשרת מדווחת על הצלחה בכנס בחירת הדירות הראשון של זוכי מחיר למשתכן בפרויקט ניצני הרובע בשכונת הרובע הבינלאומי בלוד. במסגרתו, החברה מכרה 79 דירות מתוך 100 דירות המיועדות לזוכי התוכנית הממשלתית, עשרות עסקאות נוספות נמצאות בבקשות רכישה לקראת חתימה על חוזה.

פרויקט "ניצני הרובע" כולל 201 דירות בהתפלגות של 101 דירות לשוק החופשי ו-100 דירות במסגרת תוכנית מחיר מופחת. תמהיל הדירות יהיה מגוון ויכלול דירות 3-6 חדרים, דירות מיוחדות, פנטהאוזים ודירות גן. לכל דירה -חנייה תת קרקעית. משרד לארי שטרנשיין אמון על התכנון האדריכלי שמשלב בין סביבת מגורים ירוקה וכפרית לבין אורבניות מודרנית עם שלל הפונקציות שיש לשכונה ולעיר להציע. 

שכונת הרובע הבינלאומי משתרעת על שטח של כ-1,600 דונם וייבנו בה כ-11 אלף יחידות דיור, כ-200 אלף מ"ר מסחר ותעסוקה וכ-700 דונם של שטחי ציבור. עקרונות התכנון של השכונה כוללים שילוב של מרחב אורבני וטבע עירוני, עירוב שימושים בחזיתות הבניינים, רחובות וצירים ירוקים, שבילי הליכה, שבילי אופניים, גינות, שמורת אקליפטוסים, שטחי ספורט, מערכת אשפה פניאומטית ועוד פונקציות רחבות לטובת רווחת הציבור. השכונה נמצאת בסמיכות לתחנת הרכבת 'לוד גני אביב' מה שמוביל לחיבור מהיר למרכז, לצד חיבור לעורקי תחבורה ראשיים כדוגמת כביש 44, כביש 40 וכביש 1.

אחמד עמלה, מנכ"ל ובעלים של החברה היזמית והמבצעת ניצני מבשרת מציין: "בתור יזם שפעיל בתוכניות הממשלתיות, לא זכורה לי הצלחה של 80% בכמות העסקאות לאחר כנס הבחירות הראשון. ההסתערות הזו מסמלת את מצב השוק, זוגות צעירים, משפחות, רווקים וכו' כמהים לדירה. אנו רואים שבכל ההגרלות יש הסתערות של נרשמים שמבינים כי המחירים רק הולכים לעלות והתוכניות הממשלתיות יכולות לעזור להם בהגשמת החלום לרכוש דירה. בנוסף, עצם העובדה שמדובר באחת משכונות הדגל של העיר לוד ובאזור כל כך מרכזי עם נגישות תחבורתית והשקעה אדירה של תשתיות תומכות נדל"ן כדוגמת מוסדות חינוך, שטחי תעסוקה, תרבות, פנאי ועוד שמרוכזים בשכונה אחת מוביל לביקושים אדירים שאנו מזהים אותם גם בשוק החופשי".

 

◼️ לקבוצת חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

◼️לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: חברת ניצני מבשרת

דילוג לתוכן