מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

ויסוצקי מודיעה על ריקול בחברה על המוצר הזה

תה ויסוצקי (ישראל) בע"מ בהודעה חריגה: בעקבות קבלת תלונת צרכנים במוצר שקשוקה ירוקה של המותג זיתא המיוצר באיטליה. אנו מבקשים  ליידע את הציבור על חשש להימצאות גוף זר במוצר. 

תה ויסוצקי (ישראל) בע"מ בהודעה חריגה: בעקבות קבלת תלונת צרכנים במוצר שקשוקה ירוקה של המותג זיתא המיוצר באיטליה. אנו מבקשים  ליידע את הציבור על חשש להימצאות גוף זר במוצר.

פרטי המוצר: שקשוקה ירוקה של המותג זיתא
שם היצרן: דליציה דורה אס.אר.אל
שם היבואן: תה ויסוצקי (ישראל) בע"מ
תאריך: מכל אצוות הייצור ותאריכי התפוגה
ברקוד: 7290019233015, משקל: 420 גרם

הצרכנים שברשותם מוצר זה מתבקשים שלא לצרוך אותו, ולפנות אל מחלקת שירות הלקוחות בטלפון 04-6413000 או בדואר אלקטרוני:  [email protected]

חברת ויסוצקי המייבאת את המוצר דיווחה למשרד הבריאות ופועלת לאיסוף המוצרים הנ"ל מנקודות המכירה. החברה מתנצלת על אי הנוחות ותמשיך לפעול להבטחת איכות מוצריה.

 

צילום: משרד הבריאות | FREEPIK

דילוג לתוכן