שומרים על השלד: מועדון הכדורגל מכבי ׳צבי׳ יבנה הודיע הבוקר (שישי) כי קפטן הקבוצה, אור זוזוט חתם במועדון וממשיך לעונה נוספת.
אור גדל במועדון ומשחק בקבוצה הבוגרים מזה כ-6 שנים בתפקיד מגן ימני. ב-5 השנים האחרונות מכהן כקפטן הקבוצה.
אור ערך במדי הקבוצה 185 הופעות והבקיע שלושה שערים. אור מסר: ״מועדון מכבי ׳צבי׳ יבנה זה הבית שלי, אני שמח לחתום ולהמשיך קדימה לעוד עונה, ומבטיח לתת את כל כולי להצלחת הקבוצה״.
נזכיר כי השבוע יבנה הודיעה על מינויו של המאמן משה שפירא, מאמנה של איחוד בני שפרעם (בוגרים) ובני יהודה תל אביב (מחלקת נוער) בעונה החולפת.
◼️ לקבוצת חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן
◼️לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








