פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום כנגד מועאד מילאד (18) מרמלה, לאחר שדקר נהג שקילל לעברו, בזמן שהלך על הכביש
מכתב האישום שהגיש עורך הדין דודי ענבר עולה כי בחודש נובמבר נסע א.א (20) ברכבו, בסמוך לצומת ביל"ו לכיוון דרום, כשבאותו זמן, הלכו מילאד וחברו בכביש בנתיב נסיעתו, כשהם צועדים נגד כיוון התנועה. במהלך הנסיעה, התקרב א.א לשניים באופן שגרם להם לסטות מעט לשולי הכביש, והכעיס את מילאד שירק לכיוון הרכב.
מיד לאחר מכן, בעקבות עצירת רכב שהיה לפניו של א.א, עצר גם הוא, אז פתח את דלת הנהג, קילל לעבר השניים וסגר את הדלת. בעקבות המעשה, החליטו השניים להכות ולדקור אותו, לכן רצו לכיוונו כאשר מילאד פתח את הדלת, בעט בא.א וכך המשיכו השניים להכות את אותו באגרופים ובעיטות בכל חלקי גופו, כשהם עומדים בפתח דלת הנהג. אז, שלף מילאד חפץ חד וחתך את האמה של א.א. מיד לאחר מכן, סגרו השניים את דלת הנהג והלכו מהמקום מחובקים. בעקבות הדקירה, א.א אושפז ונותח.
עורך הדין ענבר ציין בבקשת המעצר עד לתום ההליכים: "המדובר באירוע אלימות חמור, אשר החל באלימות שכללה אגרופים ובעיטות שהפליאו המשיב ושותפו אחר בא.א שכל חטאו היה שהרהיב עוז להעיר למשיב ולאחר על שהלכו באמצע הכביש וכנגד כיוון התנועה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










