במהלך סוף השבוע עצרה משטרת מחוז ירושלים שני גברים בחשד שתקפו באלימות קשה את אמותיהם בשני מקרים שונים. באחד המקרים, הבן היכה את אמו במשך שעות והבטיח שימשיך "למחרת", ובמקרה האחר חשוד אחר שפך על אמו מים רותחים.
ביום שישי התקבל דיווח מקופת חולים בירושלים על אישה שהגיעה לבדיקה כשהיא חבולה בכל חלקי גופה. מתחקור ראשוני עלה כי בנה, בן 40, היכה אותה באכזריות במשך שעות בלילה. לדבריה, הוא עצר רק לאחר שהתעייף ואמר כי בכוונתו להמשיך למחרת. כתוצאה מהתקיפה נגרמו לאישה חבלות קשות ודימום מוחי קל. לאחר סריקות אותר החשוד סמוך לביתו ונעצר. תחילה נחקר בגין תקיפת זקן הגורמת חבלה חמורה, אך בהמשך הוחמר החשד לניסיון רצח. מעצרו הוארך עד ל־2 בספטמבר.
במקרה נוסף, נחקר תושב מזרח ירושלים בשנות ה־30 לחייו בחשד שתקף את אמו. לאחר ויכוח שפרץ ביניהם, עזב החשוד את הבית, אך לפנות בוקר שב אליו ושפך על אמו מים רותחים מקומקום. האם נכוותה ונזקקה לטיפול בבית חולים. החשוד הסגיר עצמו לידי המשטרה, נעצר ומעצרו הוארך עד ל־3 בספטמבר.
במשטרה הדגישו כי מדובר במקרי אלימות חמורים במיוחד וכי החקירה בשני התיקים נמשכת.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








