מבזקים
סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה שיבושי תנועה במזכרת בתיה בעקבות עבודות להחלפת קו מים בסמוך לבית ספר בורג אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור משרדי הרישוי סגורים עד 2 באוקטובר – אבל הטסטים והתיאוריה מתקיימים כרגיל כביש 471: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התהפך סמוך למחלף שעריה אשדוד: בת 71 נפצעה בינוני בתאונה בשדרות בן גוריון סוכות באור יהודה: בבוקר מסע אל יהדות בבל – ובערב מסיימים עם מרסדס בנד סוכות באילת: שלושה ערבים של הופעות בחינם – מרינת גבאי ועד טונה סוכות באופקים: מהצגות ויצירה לילדים ועד נטע ברזילי ושמעון בוסקילה ב־30 שקל ראשון לציון: פועל כבן 40 נפגע מחפץ כבד במפעל – מצבו קשה קריית מלאכי רוצה את אזור התעשייה של באר טוביה – במועצה משיבים: "ספין זול" אלה שעות הפעילות של רשות המסים ובתי המכס בחול המועד סוכות קבוצות הוואטסאפ של חדשות 08: כל החדשות מהעיר שלכם – ישירות לנייד ובחינם נתניה: שוטר נפצע בינוני לאחר שנהג שסירב לעצור התנגש בניידת משטרה פרס מפעל חיים ליגאל דמרי: מהנגב לחזית ענף הבנייה בישראל תזכורת: שעות פתיחת קניון רמלוד בסוכות ובשמחת תורה 2026 גן יבנה: חמישה נפצעו בתאונה ברחוב הר ציון – שלושה פונו לבית החולים סוכות פסטיפארק באשדוד: היום קופצים, יוצרים ושרים – והכניסה חופשית חודש לבחירות; ליברמן: "ב־27 באוקטובר נחליף את הממשלה" בנט, לפיד, איזנקוט, ליברמן וגולן חתמו על מסמך עקרונות משותף

זוועה: מנאר חג'אג' ובתה חדרה נרצחו באמצע החניון בלוד

מנאר חג'אג' ובתה חדרה נרצחו באירוע ירי מחריד שהתרחש אמש בלוד. אחותה התאומה של חדרה מאושפזת בבית החולים.

ראש הממשלה יאיר לפיד התייחס לרצח ואמר: "הרצח הנורא בלוד של מנאר חג'אג' ובתה חדרה בת ה-14 יחד עם רצף ארועי האלימות של הימים האחרונים מחייב אותנו להגביר את האכיפה והנוכחות של כוחות משטרה בערים ולהחמיר את הענישה מול כל מעשה אלימות. אני שולח ניחומים למשפחת חג׳אג׳ והחלמה מהירה לאחות התאומה".

"אמא ובת נרצחו הלילה בלוד. אני מרגישה שאני צריכה לחזור על זה כדי לתפוס את עומק הזוועה", ציינה ברשת החברתית יו"ר מפלגת העבודה, השרה מרב מיכאלי: "אמא ובת נרצחו הלילה בלוד. 5 מילים שמתארות את המצב הקשה שאנחנו בו. מצב שבו הביטחון האישי לא רק שלא מובן מאליו, הוא חסר כל כך, הוא חסר עוד יותר בחברה הערבית ובעיקר הוא חסר לנשים. זה בלתי נסבל.

אני מחזקת את המשפחה של מנאר חג'אג' וחדרה בתה, ברגעים הטרגיים והקשים האלה, ומבטיחה שכממשלה, כנבחרת ציבור, אני אמשיך להוביל את המאבק נגד האלימות הקשה הזאת למען כל אחת ואחת. אחרי שנים של הזנחה, דרשנו ותקצבנו תכניות להגברת הביטחון של אזרחי ואזרחיות ישראל הערביות. וזאת רק ההתחלה. השר שלנו עמר בר לב הוא הראשון שהיה לו האומץ להכניס את הידיים למשבר המדמם הזה ולהתחיל להאבק בפשיעה, בנשק הלא חוקי, באלימות. ככה משנות מציאות. שנים שאני נאבקת להגברת הביטחון לנשים, גם יהודיות וגם ערביות, במרחב הציבורי והפרטי. זאת השליחות שלי. כי ביטחון זה לא רק לנצח מלחמות, ביטחון זה להשאר בחיים. פשוט להשאר בחיים. שנים שאני זועקת את הזעקה הזאת, שנים נלחמת למען הזכות הבסיסית הזאת. ולא אפסיק. עד שננצח.

שרת הפנים איילת שקד (הרוח הציונית) בראיון לגדי נס ברדיו צפון 104.5: "צריך להילחם מלחמת חורמה בפשיעה המאורגנת ובפשיעה במגזר הערבי. התחלנו לעשות זאת השנה, אך זה צריך להיות חלק מתוכנית הרבה יותר גדולה. בתקופה האחרונה כמות הרציחות עולה וגוברת, זה דבר חסר תקדים".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן