מבזקים
שתי נשים מראשון לציון הגיעו לשמיר עם קוצר נשימה; מצבן קל ריח חריף של גז בראשון לציון: כוחות כיבוי סורקים את העיר – אין עדות לאירוע חומרים מסוכנים פרשת עבירות מין חמורות בקטינים באילת: הצהרת תובע נגד בן 18 משבר במכבי אשקלון: העירייה להורים – אל תשלחו את הילדים לאימונים החל ממחר רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים אופנה בהשראת ג׳ירפות ופרפרים: הבילוי המשפחתי שמחכה בחנוכה ברמת גן בין התמונות לסיפורים האישיים: התערוכה המרגשת שהתקיימה בעיריית בת ים

חברת סופרבוס למען בני הגיל השלישי בירושלים

חברת סופרבוס בשיתוף עיריית ירושלים קיימה מפגשים מקצועיים עם בני הגיל השלישי בעיר להעלאת המודעות לנסיעה בטוחה בתחבורה הציבורית בעיר, ולשיפור השירות והתאמתו לתושבים הוותיקים.

חברת סופרבוס, מפעילת התחבורה הגדולה בירושלים, ממשיכה בפעילותה הרחבה בקהילה בעיר. כחלק משדרוג וייעול השירות עבור ציבור הנוסעים בבירה, קיימה לאחרונה סופרבוס בשיתוף עיריית ירושלים מפגשים משותפים עם בני הגיל השלישי, בשכונות גילה וארמון הנציב בהן מפעילה החברה את קווי האוטובוס המרכזיים.

המפגשים בהובלת סמדר ארליך, מנהלת תחום בכירה למערך תכניות בקהילה בעיריית ירושלים ועופר תג'ר מנהל תקשורת והסברה בסופרבוס, כללו הרצאה מקצועית בנושא התנהגות בטוחה בתחבורה הציבורית עם דגשים מיוחדים לבני הגיל השלישי – החל מההגעה לתחנת האוטובוס וההמתנה ועד לירידה מהאוטובוס והחזרה הביתה. סמדר ארליך הדגישה בדבריה מספר המלצות שיסייעו לתושבים הוותיקים להשתמש בתחבורה הציבורית בבטחה ולהגיע ליעדם בשלום. תג'ר סקר בפני הנוכחים את הפעילות הענפה של חברת סופרבוס בירושלים והציג בפניהם את מהלך הנסיעה מהזווית של נהג האוטובוס, שדה הראייה העומד לרשותו והאתגרים המלווים את עבודתם היומיומית של נהגי החברה בעיר.

בחלק השני של המפגשים התקיים שיח פתוח ומשותף בין התושבים הוותיקים לבין תג'ר בנושא קווי סופרבוס המגיעים לגילה וארמון הנציב ויוצאים מהן. התושבים העלו מספר נקודות לשדרוג ושיפור השירות וחווית הנסיעה בקווים אלו וכן בקשות המותאמות לבני הגיל השלישי במערך התחבורה הציבורית בעיר.

סופרבוס הפכה בשנים האחרונות למפעילת התחבורה הציבורית הגדולה בירושלים ומפעילה כיום עשרות קווים בפריסה רחבה בבירה. החברה, היא חלק מקבוצת בליליוס שהוקמה על ידי איש העסקים הירושלמי עזרא בליליוס ז"ל, בשנת 2000 עם פתיחת שוק התחבורה הציבורית בישראל לתחרות. סופרבוס מסיעה למעלה מ-40 מיליון נוסעים בשנה, בכלל אזורי הפעילות בה החברה פועלת בארץ (לרבות בנסיעות יומיות בקווים עירוניים, בינעירוניים ובהסעות תלמידים).

עופר תג'ר, מנהל תקשורת והסברה בחברת סופרבוס: "במשך למעלה מעשרים שנות פעילות רואה סופרבוס בכל אזור בו היא פועלת את החיבור לקהילה כחלק בלתי נפרד מהפעילות השוטפת .אנו מברכים על קיומם של המפגשים הללו ועל שיתוף הפעולה הפורה עם עיריית ירושלים והקשר עם בני הגיל השלישי, וזאת על מנת להמשיך לשפר ולייעל ולהביא לתחבורה ציבורית כפי שסופרבוס יודעת ושואפת להקנות ללקוחותיה, בכל מקום ולכל גיל".

סמדר ארליך, מנהלת תחום בכירה למערך תוכניות בקהילה בעיריית ירושלים: המטה העירוני לבטיחות בדרכים בעיריית ירושלים רואה חשיבות רבה בשיתוף הפעולה עם כל חברות התחבורה הציבורית בעיר, כדי לשמור על בטיחותם של הנוסעים ובפרט על הציבור היקר של בני הגיל השלישי המהווים חלק ניכר מהנוסעים בתחבורה הציבורית. בטיחותם של בני הגיל השלישי במרחב הציבורי, גם כהולכי רגל וגם כנוסעים, תורמת רבות לחוסנם הנפשי ומאפשרת להם להמשיך ולהתנייד בעצמאות מירבית, ואנו תקוה שכל נהג וכל נוסע יגלו התחשבות וכבוד לציבור היקר הזה ויחד נתרום כולנו להצלת חיים.

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות סופרבוס

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן