המגה סטאר היהודי, יעקב שוואקי שהגיע במיוחד מניו ג'רזי לסיבוב הופעות לציון 50 שנה לאיחוד ירושלים פצח הערב (שלישי) בדואט עם ראש עיריית רחובות, רחמים מלול במהלך הופעתו המתקיימת בשעה זו בבית העם – היכל התרבות העירוני.

מלול יחד עם מחזיק תיק מורשת ישראל ותנועות הנוער הדתיות, אמיתי כהן שנתנו חסותם על אירועי יום ירושלים, עלו לבמה וזימרו עם שוואקי את "שבחי ירושלים".
קודם לכן, העיר רחובות ציינה יובל לאיחודה של ירושלים במגוון אירועים: "ריקודגלים" – התהלוכה המסורתית של תנועות הנוער שצעדו ברחובות העיר עם דגלי כחול לבן ובהופעות של האמנים עידן עמדי ויובל דמרי. אל האירועים הגיעו אלפים מתושבי העיר.

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








