מבזקים
קריית אונו על המפה הצבאית: רס״ן י׳ נבחר למצטיין ראש אגף התקשוב וההגנה בסייבר באר יעקב גאה: רס״ל ש׳ נבחרה למצטיינת אגף התקשוב וההגנה בסייבר בעיריית אשדוד מזהירים: "לא נאפשר מדורות גבוהות, תהיה אכיפה ללא פשרות" מערכת החינוך חוזרת בהדרגה: זהו מתווה הלימודים שפורסם לאחר חופשת הפסח מזל טוב: רחובות חוגגת לראש העיר לשעבר רחמים מלול יום הולדת 80! ירושלים: חסימות בכניסה לעיר – המשטרה מפנה מפגינים בכוח ובמכת"ז בית שמש על הגל: 4 תארי אליפות ישראל לשחייני הפועל יבנה על המפה העולמית: תלמידי “יצחק נבון” כובשים את הבמה עם מיזם הסברה פורץ דרך צומת מסובים: רוכב קורקינט כבן 35 נהרג מפגיעת רכב חילופי פיקוד בתחנת גלילות – מפקד חדש נכנס לתפקיד ירי לעבר מספרה בנתניה – הרקע פלילי בת ים מתכוננת לחירום: לוחמי האש תרגלו תרחישי אש בפרויקט הענק החדש בעיר שיבושים בכניסה לירושלים: מפגינים חוסמים את הציר המרכזי עולים חדשים ברחובות? יש לכם מקום חדש להתחבר מגרש אחד, שני דורות: המהלך המרגש בקריית מלאכי ביתר עילית: שריפה בבניין מגורים – 7 נפגעים, בהם חמישה ילדים פונו לבית החולים נוסעים ברחובות? חסימה זמנית בסעדיה גאון שורשים בתלת ממד: ההישג של קמפוס רבין בבאר שבע יפו: שני אחים נעצרו אחרי דקירה קשה במשפחה חילוץ מהאוויר בוואדי קלט, סוף טוב בנחל דרגה

חוגגים היסטוריה ברחובות: מכבי עירוני רחובות עולה לליגת העל בכדוריד

בסיום המשחק, הגיע רגע השיא: שחקני מכבי עירוני רחובות הניפו את צלחת האליפות לקול תשואות הקהל בטקס חגיגי, במעמד סגן ומ"מ ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, אביב איטח, הנהלת החברה העירונית וראשי המועדון.

מועדון הכדוריד מכבי עירוני רחובות רשם ביום ראשון (30.3) הישג היסטורי עם עלייתו לליגת העל, לאחר עונה יוצאת דופן ומלאת הישגים. לכבוד המאורע, הפיקו עיריית רחובות והחברה העירונית חגיגה ספורטיבית מיוחדת, אליה הגיעו תושבות ותושבי העיר לחגוג את ההצלחה הגדולה.

האירוע התקיים בהיכל הספורט קציר, שם נהנו האוהדים מהפנינג ספורטיבי שהכניס את כולם לאווירה חגיגית. גולת הכותרת של הערב הייתה משחק האליפות מול הפועל ערד, אשר הסתיים בניצחון 22:37 לרחובותים, וסימן את סיומה של עונה מוצלחת ואת כיבוש היעד הנכסף – עלייה לליגת העל.

בהפסקת המחצית, הפגינה נבחרת ג׳ימנסט – בית הספר להתעמלות ואקרובטיקה של החברה העירונית – כישורים במופע אקרובטי מרהיב שהלהיב את הקהל.

בסיום המשחק, הגיע רגע השיא: שחקני מכבי עירוני רחובות הניפו את צלחת האליפות לקול תשואות הקהל בטקס חגיגי, במעמד סגן ומ"מ ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, אביב איטח, הנהלת החברה העירונית וראשי המועדון.

רחובות גאה בקבוצתה על ההישג ההיסטורי!

ראש העיר, מתן דיל: ״אנו גאים במועדון הכדוריד העירוני. מדובר בהישג מרשים לא רק עבור השחקנים, אלא עבור העיר רחובות כולה. נמשיך לתמוך במועדון, כדי להבטיח שההצלחה תימשך ותצמיח דורות חדשים של ספורטאיות וספורטאים״.

מ"מ וסגן ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, אביב איטח: ״לאחר עונה מדהימה, מכבי עירוני רחובות הוכיחה את יכולותיה ועלתה לליגת העל. זהו הישג מרשים, פרי עבודה מקצועית ומחויבות אין קץ של השחקנים, הצוות והנהלת המועדון. אני גאה להיות חלק מההישג הגדול הזה ומודה לראש העיר על התמיכה הרבה בשנה האחרונה״.

מ"מ מנכ"ל החברה העירונית רחובות, מיטל רוקח ורד: ״העלייה של מכבי עירוני רחובות בכדוריד לליגת העל היא לא רק הישג ספורטיבי, אלא גם ציון דרך עבור העיר כולה. השקעה מתמשכת, מקצועיות ורוח ספורטיבית יוצאת דופן הובילו אותנו להצלחה הזו. נמשיך לפתח ולקדם את הספורט בעיר״.

הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אולפני רחובות

דילוג לתוכן