חילופי הנהגה: שני מאור הראל נבחרה ליו"רית הנהגת ההורים העירונית במודיעין

ביבס: "שני מביאה איתה רוח של עשייה והקשבה למען ילדי העיר; תודה לאייל כהן על שנים של הובלה"
רוח חדשה בהנהגת ההורים העירונית במודיעין: ראש עיריית מודיעין, חיים ביבס, בירך היום על בחירתה של שני מאור הראל ליושבת ראש החדשה של הנהגת ההורים. הראל מחליפה בתפקיד את אייל כהן, ששימש כיו"ר ההנהגה בשנים האחרונות וזכה לתודות מיוחדות על פועלו.בפוסט שפרסם בפייסבוק, בירך ראש העיר ביבס את היו"רית הנכנסת: "ברכות לשני מאור הראל על היבחרה לכהן כיו"רית הנהגת ההורים העירונית." ביבס ציין כי הראל "מביאה איתה רוח של עשייה, הקשבה ורצון אמיתי לפעול למען ילדות וילדי העיר, מהגן ועד לתיכון."

ציפייה זו מצביעה על כוונתה של ההנהגה החדשה להקיף את כל שכבות הגיל במערכת החינוך העירונית.

ראש העיר לא חסך במילים חמות לאייל כהן, היו"ר היוצא, והודה לו על תקופת כהונתו: "תודה גדולה לאייל כהן, יו"ר ההנהגה היוצא, על שנים ארוכות של הובלה בשיקול דעת, ברוגע ובשיתוף פעולה." כהן, כך נמסר, ימשיך לתרום לעיר בתפקידו כיו"ר ארגוני המתנדבים, מה שמבטיח את המשך הקשר והניסיון שצבר למען הקהילה.

חילופי המשמרות בהנהגת ההורים העירונית משקפים את המחויבות המתמשכת של העירייה והקהילה לחינוך, והנכונות להזרים דם חדש ורעיונות חדשניים לטובת ילדי העיר.

 

◼️ הצטרפו לחדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פייסבוק ראש העיר

דילוג לתוכן