מבזקים
הנסיעות יישארו בחינם: הממשלה האריכה את ההטבה למפוני המלחמה עד אמצע נובמבר 63 אלף תלמידים, 20 מוסדות חדשים ו־70 מיליון שקל: כך תיפתח שנת הלימודים בנתניה בקעת הירדן: הזיהוי החריג שהקפיץ את הכוחות בלילה הסתיים בתפיסת 10 אקדחים מהמרכז ועד הערבה: המכוורות שפותחות את הדלתות בחג – ומה מחכה שם למשפחות 39,168 תלמידים חוזרים ללימודים באשקלון: זה מה שמחכה להם ב־1 בספטמבר הקיץ הגיע עד הבית: כך הפכו השכונות בגן יבנה למוקדי בילוי למשפחות "דחוף, ירו בשותף שלי למשרד": פוענח רצח עו"ד ארבל פלדמן בראשון לציון "הרגשתי שרוצים להרוג אותי": שחקן בני סכנין ואשתו ההרה הותקפו לאחר המשחק בנתניה שימו לב הבוקר ברחובות: הרמזורים בצומת הרצל – טלר – יעקב יפסיקו לפעול נמל אשדוד הכניס 657 מיליון שקל בחצי שנה – אבל הנתון בשורה התחתונה מפתיע אחרי הריסה מלאה והשקעה של 2 מיליון שקל: המקווה ההיסטורי בבית שמש נפתח מחדש לילה אלים ברמלה: בן 25 נפצע בפציעות חודרות ברחוב יוספטל תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה

חשד להונאת מקרקעין בראשון לציון: עו״ד וכפר קאסם במרכז הפרשה

דיווח על קרקע חקלאית – כשבפועל נמכרה קרקע עם מבנה בשווי מיליונים

עורך דין מכפר קאסם ולקוחותיו חשודים כי דיווחו על מכירת חקלאית, כאשר בפועל ביצעו עסקה למכירת קרקע עם מבנה

בית משפט השלום בראשון לציון שחרר היום בתנאים מגבילים עורך דין תושב כפר קאסם ו-4 מלקוחותיו, הנחקרים בחשד להגשת דיווח כוזב למשרד מיסוי מקרקעין נתניה. הדיווח הכוזב נוגע לעסקה שבמסגרתה מכרה החשודה פאטמה דאוד חלקת קרקע בכפר קאסם לשלושה אחים בני משפחתה – עמר, ראשד ונור דאוד. את הצדדים בעסקה ייצג עורך הדין עיסה גאסן.

מהחקירה, המנוהלת על ידי פקיד שומה חקירות מרכז, עולה חשד כי עורך הדין דיווח בשם לקוחותיו כי מדובר בעסקה למכירת קרקע חקלאית בשווי של 973 אלף ₪, כאשר בפועל היה מדובר במכירה של קרקע שעליה עומד מחסן בשטח של כ-800 מ"ר.

קיומו של המחסן על הקרקע התגלה במסגרת ביקורת שערכה מפקחת במשרד. בעקבות הגילוי הוצאה שומה מטעם המשרד שעל פיה שווי הקרקע עומד על לא פחות מ-2.78 מיליון ₪. עורך הדין המייצג את הצדדים בעסקה הגיש השגה על השומה ובמסגרתה הגיש תשריט קרקע בו סומן שטח ריק אחר באותה חלקה בתור הקרקע שנמכרה.

לאחר שעובדי המשרד העירו לעורך הדין כי מדובר בשטח אחר מהשטח שנמכר, מתוך ציפייה שיתקן את הדיווח, הגיש עורך הדין תצהיר כוזב, ובו הצביע על שטח ריק אחר בתור השטח שנמכר. בעקבות זאת הועבר התיק לחקירה של פקיד שומה חקירות מרכז.

אתמול הפכה החקירה לגלויה ונתפסו באמצעות צווי חיפוש והמצאה של בית משפט מסמכים, מחשבים וטלפונים ניידים מבתי החשודים ומשרדו של עורך הדין. בהמשך נחקרו המעורבים והיום כאמור שוחררו בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.


◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן