עיריית חולון ממשיכה לקדם את תוכנית ח׳500, אחת מתוכניות הפיתוח המרכזיות לעתיד העיר, ומעדכנת על הארכת מועד ההתאגדות לבעלי הזכויות עד סוף חודש יוני.
במסגרת המהלך פעלה העירייה מול חברת "דירה להשכיר" להארכת המועד בחודש נוסף, כדי לאפשר לבעלי הקרקעות הרשומים בתוכנית להתאגד, להסדיר את זכויותיהם ולהגיש הסכמי שיתוף הנוגעים למקרקעין שבתחום התוכנית.
לצד זאת, העירייה מקדמת הקמת אתר אינטרנט ייעודי, שירכז מידע מוסמך ועדכני על התקדמות הליכי התכנון, ויאפשר לבעלי הזכויות ולציבור להירשם לקבלת עדכונים שוטפים.
במקביל החלה עבודת מטה למיתוג הקריה החדשה, שבמסגרתה צפוי השם התכנוני "ח׳500" להתחלף בשם חדש למתחם העתידי.
ראש העיר שי קינן אמר כי העירייה מחויבת לקדם את התוכנית תוך מימוש זכויות בעלי הקרקעות והגדלת עתודות המגורים לדורות הבאים של תושבי חולון.
◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








