תחנת משטרת יבנה מגייסת מתנדבות ומתנדבים חדשים למערך הקהילה בעיר, במטרה לחזק את הנוכחות בשטח ואת הקשר עם התושבים.
המתנדבים פועלים לצד שוטרי תחנת יבנה, בשיתוף פעולה עם השיטור העירוני ויחידת הפיקוח העירוני של עיריית יבנה. במסגרת פעילותם הם משתלבים במשימות סיור, תנועה, אבטחת אירועים, סיוע בשטח ופעילות למניעת עבירות.
ההצטרפות למערך מיועדת לתושבות ותושבים בגילי 21 עד 64, ללא עבר פלילי, המעוניינים לתרום לקהילה. המתנדבים עוברים ראיון והכשרה מסודרת, ומתחייבים לשתי משמרות חודשיות.
מפקד תחנת יבנה, סנ"צ תמיר הלל, אמר: "מערך המתנדבים בתחנת יבנה הוא חלק בלתי נפרד מהעשייה המבצעית והקהילתית שלנו. המתנדבים מהווים מכפיל כוח משמעותי, מחזקים את הנוכחות שלנו בשטח ומאפשרים לנו להעניק שירות טוב יותר לתושבי העיר."
על מערך המתנדבים בתחנה אמונה רס"מ לין בהומי, קצינת המתנדבים, המלווה את המתנדבים מקרוב. לדבריה, "המתנדבים הם הרבה מעבר לכוח מסייע. הם הלב הפועם של הקשר בין המשטרה לקהילה. הם מכירים את העיר, את התושבים, ופועלים מתוך תחושת שליחות אמיתית."
בהומי הוסיפה כי העבודה מתבצעת בשיתוף פעולה עם עיריית יבנה, השיטור העירוני והפיקוח העירוני, במטרה לתת מענה מהיר ויעיל יותר בשטח ולחזק את תחושת הביטחון של התושבים.
תושבים המעוניינים להצטרף למערך המתנדבים יכולים ליצור קשר עם תחנת המשטרה ביבנה בטלפון 08-9325400 ולבקש להשאיר הודעה עבור רס"מ לין בהומי, או לשלוח מייל לכתובת: [email protected]
◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










![[12:10, 7.7.2026] Tali Laufer: תלמידות ותלמידים מאשקלון במסגרת תוכנית "צוערים צעירים דוברות ודיפלומטיה". [12:10, 7.7.2026] Tali Laufer: 1](https://www.news08.net/wp-content/uploads/2026/07/11-142-e1783415643547-768x388.jpeg)