מבזקים
אשקלון אבלה על נפילת סמ"ר רון יונתן רויטמן ז"ל: יובא למנוחות ביום ראשון חשש לקריסת סוללה במטמנת אפעה: תשטיפים דלפו מחוץ לאתר, המשרד להגנת הסביבה התערב תנועה ערה של כוחות וכלי טיס במרכז: צה"ל מודיע על תרגיל צבאי ביומיים הקרובים הגיעה לישראל לשלושה שבועות ונשארה שלושה חודשים: הסיפור שהגיע עד לחוף באשדוד עוד לילה של שיבושי תנועה ברחובות: דרך יבנה תיחסם לסירוגין בשני הכיוונים מה עשו ראשי הערים של אופקים ונתיבות בפגישה הפוליטית שהסתיימה בפרישה מהבחירות? זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע

יבנה: נחנך אמבולנס חדש בתחנת מד"א בעיר

בטקס שהתקיים היום (רביעי) בתחנת מד"א ביבנה, נחנך אמבולנס חדש שנתרם על ידי משפחת מוסקונה באמצעות אגודת ידידי מד"א בישראל. האמבולנס הוצב בתחנה המקומית וישמש את צוותי מד"א הפועלים בעיר ובאזור במסגרת אשכול רחובות של מגן דוד אדום.

בטקס שהתקיים היום (רביעי) בתחנת מד"א ביבנה, נחנך אמבולנס חדש שנתרם על ידי משפחת מוסקונה באמצעות אגודת ידידי מד"א בישראל. האמבולנס הוצב בתחנה המקומית וישמש את צוותי מד"א הפועלים בעיר ובאזור במסגרת אשכול רחובות של מגן דוד אדום.

הטקס נערך במעמד ראש עיריית יבנה רועי גבאי, סגניו פאלי כהן וחיים מסינג, נציגי מד"א – בהם סגן מנהל מרחב איילון זיו קליינברט, מנהל אשכול רחובות יהודה בן אברהם, מתנדבים, עובדים, וחברי כיתת הכוננות העירונית.

התחנה ביבנה מופעלת במסגרת מרחב איילון של מד"א, ופועלים בה כ-900 עובדים ומתנדבים, מתוכם 506 בני נוער. צוותי התחנה פועלים 24 שעות ביממה להצלת חיים בעיר ובסביבותיה.

ראש העיר, רועי גבאי, אמר במהלך הטקס:
"האמבולנס החדש הוא מכפיל כוח לחוסן העירוני ולתחושת הביטחון של התושבים. הוא מסמל גם מוכנות למצבי חירום וגם ערבות הדדית וחיבור עם הקהילה היהודית ברחבי העולם".

עוזרת מנכ"לית אגודת ידידי מד"א בישראל, קרין שנייד קנטי, הוסיפה:
"מד"א הוא ארגון הצלה מוביל בעולם, והאמבולנס החדש הוא חלק ממירוץ מתמשך להצלת חיים. בזכות אלפי מתנדבים ועובדים מסורים – ובזכות שותפים ותורמים – אנחנו יכולים להמשיך ולשפר את המענה הרפואי".

סגן מנהל מרחב איילון, זיו קליינברט, סיפר מניסיונו האישי עם הקמת התחנה בעיר:
"במשמרת הראשונה ביבנה אני הייתי נהג האמבולנס. מאז עברנו כברת דרך – מתשתיות בסיסיות לעיר עם צי רכבי חירום, מבנה משודרג וקהל מתנדבים גדול. בזמן המלחמה האחרונה תושבים רבים הוכשרו להעניק עזרה ראשונה כחלק מהיערכות לשעת חירום, והתרומה הנוכחית מחזקת עוד יותר את מוכנות העיר".


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עמרם כהן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן