יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה, ורגע לפני שיתייחדו עם זכר חבריהם שנרצחו, עלו שחקני קבוצת קהילת שבט הנובה – שורדים ובני משפחות שכולות – לכר הדשא והאירו את בלומפילד.
אמש, באצטדיון בלומפילד, רגע לפני שריקת הפתיחה בין הפועל תל אביב להפועל רמת גן, עמד הקהל דום למחווה מרגשת: שחקני קבוצת הכדורגל של קהילת שבט הנובה, המורכבת משורדי המסיבה ומשפחות שכולות, עלו לכר הדשא כשהם נושאים תמונות של 16 החטופים שעדיין מוחזקים בעזה, כשהם לבושים בחולצות עם הכיתוב 59 – מספר החטופים שטרם שבו.
ברגע השיא של הערב, במהלך המחצית, התקיים משחק ידידות מרגש מול קבוצת "הפועל שווים" – קבוצה שיקומית משולבת, כשברקע ניגן עומרי סאסי, ממפיקי פסטיבל נובה, את היצירה "WE WILL DANCE AGAIN" של outsiders וריגש את כולם
ומה קרה על המגרש? הפועל תל אביב ניצחה 1:0 את רמת גן, וחוזרת לליגת העל.
הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









