מבזקים
ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע 1.2 מיליארד שקל ו – 65 דונם: הכפר הציוני העולמי בבאר שבע מתקדם לשלב התכנון החשד בתל אביב: צעירה התלוננה כי נאנסה בביתו של מי שנחשד בצילום נשים בתאי הלבשה תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה
עיריית רחובות - מבנה העיריה

יוסי כפיר מנהל אגף גנים ועיצוב סביבה, ימונה לאגף נכסים ושכירויות ברחובות

עיריית רחובות - מבנה העיריה

יוסי כפיר,מנהל אגף גנים ועיצוב הסביבה בעיריית רחובות מזה 14 שנים ופקיד היערות במינוי משרד החקלאות, יעבור לנהל את אגף נכסים ושכירויות בעירייה. כפיר יסיים את תפקידו כמנהל אגף גנים ועיצוב הסביבה ב-31.12.19, ויתחיל בתפקידו החדש החל מ-1.01.20. 

במסגרת תפקידו כמנהל אגף גנים ועיצוב הסביבה הוביל יוסי כפיר תהליכים רבים, והשפיע על מראה העיר בכל הנוגע לגינון, עיצוב הסביבה ושמירה על העצים והצומח בעיר. אגף גנים ועיצוב הסביבה ימשיך להיות כפוף למחזיק תיק חזות העיר, סגן ראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ'.   

מערך חזות העיר בעיריית רחובות מורכב כרגע משני אגפים נפרדים: אגף חזות העיר (שיפור פני העיר בשמו הקודם) אשר מטפל בנושא התברואה והניקיון בשטחים הציבוריים בעיר , וכן אגף גנים ועיצוב הסביבה, אשר מנהל את מערך הגנים והפארקים בעיר, ואחראי על הגינון בשטחים הציבוריים ברחבי העיר כגון ערוגות במדרכות, הטיפול בעצים וערוגות איי התנועה . העירייה בוחנת את המשך פעילות האגפים השונים ונבחנת אפשרות לאחדם לאגף אחד.

ראש העיר, רחמים מלול: "אנו מודים ליוסי כפיר על תקופה ארוכה ומוצלחת כמי שאחראי על הגנים ועל עיצוב הסביבה בעיר. אנו סמוכים ובטוחים כי כישוריו ויכולותיו יבואו לידי ביטוי גם בתפקידו החדש כמנהל אגף נכסים".

דורון מילברג, מנכ"ל העירייה: "יוסי כפיר קידם את העיר בכל הקשור לפארקים, גנים, והטיפול בכל הצומח בעיר . בתקופתו נוספו עוד גנים רבים, והוא יזם והוביל תהליכים לשיפור הטיפול בעצים ובגינון בשטחים הציבוריים. אנו מודים לו על תקופתו באגף הגנים, ומאחלים לו בהצלחה בתפקידו החדש".

רמי מדהלה, יו"ר וועד העובדים: "אני מודה ליוסי על תרומתו ושירותו כמנהל אגף גנים לעיר ולעירייה. אני בטוח שהוא יבצע את תפקידו החדש כממונה על הנכסים בהצלחה כי יוסי מנהל מוכשר ומנוסה, ואני יודע שכל תפקיד שייקח על כתפיו -יצליח בגדול".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן