חודשים ארוכים של בידוד חברתי, סוג-של-קיץ מוזר, מסיכות על הפנים והרבה, הרבה קורונה חלפו מאז שדלתות הבית המצולם ביותר במדינה נסגרו באביב האחרון עם תחילת המגיפה העולמית – אבל כעת, הסתיימה הציפייה של חובבי הריאליטי בבית הסגור, ותושבי אילת יכולים לצפות אחר הנציג שלהם דיוויד דימוס, שלפי הקולות שנשמעים הוא הולך לעשות הרבה רעש!

דיוויד דימוס, רווק בן 35. מציל באילת, שטוען שצעירות לא צריכות להתלבש באופן חושפני. דימוז מעיד על עצמו שהוא גבר ש״לא טועה אף פעם״ ולא מעוניין בזוגיות (רשמנו). לדעתכם, יש לו סיכוי טוב לזכות בבית האח הגדול 2021?
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








