מבזקים
אימה ברמלה: תושב העיר שדד תחנת דלק באיומי סכין תאונה קשה בנתניה: רוכב קורקינט חשמלי נפגע ממשאית סמוך לתחנת הרכבת כפר סבא נערכת לנוער: אלכוהול הוחרם לפני יציאה למסיבה נוסעים ברכבת הקלה בירושלים? שימו לב לשינוי הערב “דמה אינו הפקר”: 30 שנות מאסר לרוצח מבאר שבע נוסעים ברמלה? אלה הרחובות שייחסמו מהלילה פחות צפיפות, יותר סדר: נתניה משנה את ל״ג בעומר מדורות בל״ג בעומר? פתח תקווה מציבה גבולות התושבים ביקשו – והמועצה מקימה גינת כלבים חדשה גדרה עושה היסטוריה קטנה בדרך לגיוס בגדרה מקדמים חיבור לכביש 7: “תנאי לפיתוח עתידי” ליד נתב״ג: גנב רכב נמלט – וגרם למותה של אישה אשקלון: שינויים בתנועה בשכונת עיר היין עד 70% הנחה בקרקע: הבשורה של להבים למילואימניקים עיר השמש עולה שלב: המהלך הירוק של אילת ב – 10 מיליון ש"ח ירי בגבעת זאב: חשוד נעצר בניסיון רצח 25.8 מיליון ש״ח בחשבוניות פיקטיביות? חשד בדרום נתניה משנה גישה: אפס סובלנות לאלימות 23 מיליון ש"ח על הים: בת ים חושפת מתחם חדש בגן הפיל בירושלים: זיכרון חדש לנופלי השכונה
יצחק מנחם

יצחק מנחם הלך לעולמו

יצחק מנחם

איש החינוך מת בפתאומיות לאחר שלקה בדום לב ונטמן בבית העלמין בגדרה

שמו של יצחק מנחם הלך לפניו. איש החינוך בעל הערכים והדעות הברורות, לקה בדום לב בצאת השבת. פורום ההורים היישוביים פרסם הודעה על לכתו של מנחם, בזו הלשון: "בצער רב ובלב שבור אנו נאלצים לבשר כי יצחק מנחם, זקן האלקטורים, נציג גדרה, ממייסדי פורום ועדי ההורים היישוביים ויו"ר המועצה הראשון שלנו, נפטר הלילה מדום לב. יצחק היה קודם כל אדם וחבר. השקעתו ותרומתו הרבה בתחום החברתי-חינוכי בכלל למען כלל הורי ישראל והעיר גדרה בפרט – תחסר לכולנו. הוא היה מנהיג, פורץ דרך ואיש עשייה חסר מנוח, האובדן הוא עצום. כולנו מרכינים ראש עם קבלת והפנמת הבשורה הקשה".

קובי אלפסי, ודמות ידועה בגדרה וחברו של המנוח, ספד לו בחשבון הפייסבוק: "בשורה קשה נחתה עם צאת השבת, הבשורה על מותו הפתאומי של חברי יצחק מנחם. את יצחק הכרתי כשהצטרפתי להנהגת ההורים הישובית, וביחד עברנו דרך משותפת, השיחות הרבות שקיימנו ומפגשי הקפה בחצר חשפו בפניי אדם נחוש ובעל אינטליגנציה גבוהה, חבר שתמיד היה לי כיף לשוחח איתו על כל נושא בעולם, תמיד עם חיוך שהסתיר משהו מאחוריו. בשיחות האחרונות עוד תיכננו דברים לאחר הבחירות, אבל אתה לא תהיה שם להגשים אותם… חבר יקר, מותך הפתאומי היכה בי בתדהמה".

לווייתו של יצחק מנחם התקיימה ביום ראשון בבית העלמין בגדרה. משפחתו יושבת שבעה בביתו ברחוב ז'בוטינסקי 40 בין השעות 9:00-13:00 ו-16:00-20:00. יהי זיכרו ברוך.

דילוג לתוכן