מבזקים
הפקקים בדרך להיעלם? "סופר־האֵב" תחבורתי חדש צפוי לשנות את הגישה לוולפסון מיכלי הדלק של רדינג יהפכו למרכז תרבות חדש בתל אביב לא משאירים את הנוער לבד: יבנה מרחיבה את סיירת ההורים שני תינוקות בערפול הכרה בירושלים: כבאות בודקת חשד לגזים מודיעין פותחת את הקיץ עם מרחב בטוח לבני הנוער 72 מיליון שקל לחקלאות בעוטף: השיקום עולה שלב לא עוד מעגל תנועה: וולפסון הופך להאב תחבורתי מתקדם רשת העסקה לא חוקית נחשפה: מעל 100 עובדים במפעל אחד בבאר טוביה הוארך מעצרם של החשודים בהצתה בבית שמש קפיצת מדרגה במודיעין: מרכז מוזיקה ואמנות חדש נפתח השבוע רחובות: מרכז הלב בקפלן מתחזק במינוי חדש 16 אלף ש״ח בכיס ואופניים גנובים: מעצר בתל אביב ההדלקה הגדולה בעולם: רבבות מילאו את ירושלים רובע ט׳ באשדוד מתקרב לקאנטרי חדש ירושלים מחדשת את אחד הסמלים הכי אהובים בעיר באר שבע: נהג בגילופין פגע בהולכי רגל יבנה חוגגת בענק: דגלים, מוזיקה ותל היסטורי חולון, בת ים ותל אביב מתחברות מחדש בוולפסון ל״ג בעומר עם אור אחר: הכלבים שהגיעו ליהוד אילת: עסק נסגר לאחר שמכר אלכוהול בניגוד לחוק

ירושלים עוטפת את המילואימניקים

במסגרת ההטבות, תתאפשר הנפקת תעודת כבוד למשרתי המילואים, אשר תקנה מגוון הטבות בבתי עסק ירושלמיים, כולל הנחות במסעדות, בתי קפה, חנויות ועוד. כל אלה מפורטים באתר העירייה.

ירושלים למען חיילי המילואים: ממשיכים לעשות כבוד ולהעניק הטבות למען המילואימניקים בירושלים

עיריית ירושלים ממשיכה להוקיר את משרתי המילואים תושבי העיר. לאחרונה השיקה העירייה הטבות ייעודיות במסגרת מועדון ירושלמי עבור משרתי המילואים, במטרה להודות להם על התגיסותם למערכה ועל תרומתם העצומה לביטחון המדינה.

במסגרת ההטבות, תתאפשר הנפקת תעודת כבוד למשרתי המילואים, אשר תקנה מגוון הטבות בבתי עסק ירושלמיים, כולל הנחות במסעדות, בתי קפה, חנויות ועוד. כל אלה מפורטים באתר העירייה/ירושלמי.

ההטבות ניתנות למשרתי מילואים ששירתו 5 ימים לפחות מה-7.10 ובני משפחותיהם. ההטבות כוללות הנחות במגוון בתי עסק ירושלמיים וניתנות באדיבות בתי העסק המשתתפים במיזם ועיריית ירושלים, אשר התגייסו לטובת המילואימניקים הירושלמים.

כדי לקבל את תעודת הכבוד, יש למלא את הפרטים של משרת המילואים באתר מועדון ירושלמי. לאחר מילוי הפרטים, תישלח תעודת הכבוד בדוא"ל ובהודעת טקסט אל משרת המילואים. לקבלת ההטבה, יש להציג את התעודה בבית העסק.

הטבות אלו, הן הטבות נוספות הניתנות עבור המילואימניקים בעיר. בחודש שעבר, יצאה העירייה במיזם "ווארצ'ר לאפטר", המעניק הטבה ללא עלות לחיילי המילואים במגוון בתי אוכל בעיר.

לפרטים נוספים ולהנפקת תעודת הכבוד, היכנסו לקישור באתר העירוני.

מעיריית ירושלים נמסר: "עיריית ירושלים ממשיכה להוקיר את משרתי המילואים תושבי העיר. ההטבות החדשות, שמעניקים מגוון בתי עסק ירושלמיים, הן דרך נוספת להודות לכם על התרומה, המסירות וההקרבה. לכם ולמשפחותיכם.
חוזקכם – חוסננו! בערבות ההדדית וברוח הירושלמית – ננצח!"

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ראשית: Pixbay | דוברות העירייה

דילוג לתוכן