נער בן 17 נפצע הלילה באורח בינוני במהלך אירוע אלימות ברחוב דוד סחרוב בראשון לציון. כונני ארגון "הצלה", יחד עם צוותי מגן דוד אדום, הוזעקו לזירה עם קבלת הדיווח על פצוע במקום.
עם הגעת הכוחות, נמצא הנער כשהוא סובל מחבלה חודרת בפלג גופו התחתון. החובשים והפראמדיקים העניקו לו טיפול רפואי ראשוני מציל חיים שכלל עצירת דימומים וחבישות, ולאחר מכן הוא פונה באמבולנס להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים וולפסון שבחולון.
חובש "הצלה", נפתלי הלברשטט, שטיפל בנער, סיפר מהזירה:
"כשהגעתי למקום, מצאתי נער בן 17 עם חבלה חודרת בגפיים התחתונות, לאחר שנפגע באירוע אלימות. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל עצירת דימומים וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים וולפסון בחולון".
נסיבות האירוע נמצאות בבדיקה.
◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









