מבזקים
אות הפעיל המצטיין המחוזי הוענק לשי הלוי מרחובות מחזקים את ילדי הפנימיות: ערכות הפגה חולקו לילדי פנימיית נווה חנה שבקרית גת עבודות לייצוב המדרכה והכביש בחוף סירונית בנתניה בחירת רב העיר תל אביב יוצאת לדרך צה״ל תקף בדרום לבנון: מבנים צבאיים ומשגר חיזבאללה הושמדו התפתחות בחקירת רצח ימנו זלקה בפ"ת – חשוד נוסף נעצר, 8 עצורים בפרשה התקשר למוקד 100 ואיים לצאת לדקור אנשים “אני אשחט אותך ואת המשפחה שלך”: כתב אישום מהוואטסאפ חקירת הרצח בבאר שבע מתרחבת: עוד קטין נעצר הסקודה השחורה והעסקה שנחשפה בקיבוץ זיקים תיאם בוואטסאפ – ונפל לסוכן סמוי בקריית גת קוקאין תמורת פירות וסיגריות: כתב אישום באשקלון קריית גת: דפיקה בדלת הסתיימה בשוד קשישה “אני אדקור אותך”: הסיוט שנחשף בכתב האישום תיאם בטלגרם – ונפל על סוכן סמוי בחולון שוטרת מטומטמת, את בנידה? את במחזור?": כתב אישום נגד תושב אשקלון בירה וופלים מתחנת דלק בקריית גת הסתיימו בתקיפה וכתב אישום "נורה אדומה בוהקת": ראש מועצת גן יבנה דרור אהרון במתקפה נגד האלימות הגואה בחופשה אילת זה הסלים: תושב תל אביב חתך את פניה של בת זוגו קריית גת: נשך את אשתו ואיים שלא תצא מהבית

יריד שעוני האופנה חוזר!!

כחלק מהמהפכה בתפיסת שעוני האופנה ומגמת התרחבות המותגים, במהלך חודש דצמבר יתקיים יריד השעונים המסורתי, אשר מציע הנחות משמעותיות של עד 40% על מגוון רחב של שעונים ממגוון מותגים בינלאומיים מובילים.

כחלק מהמהפכה בתפיסת שעוני האופנה ומגמת התרחבות המותגים, במהלך חודש דצמבר יתקיים יריד השעונים המסורתי, אשר מציע הנחות משמעותיות של עד 40% על מגוון רחב של שעונים ממגוון מותגים בינלאומיים מובילים. האירוע מאפשר לצרכנים ליהנות ממחירים אטרקטיביים על שעונים של המותגים הבולטים: ROBERTO CAVALLITED MARTINMASERATIEMBOSS, KENNETH COLE, JACQUES LEMANS, ZINVOINGERSOLL ועוד.

הצרכן המודרני, המושפע עמוקות מהרשתות החברתיות, מחפש ייחודיות ומעדיף מותגים חדשים המאפשרים לו לבטא את זהותו וסגנונו האישי שעון שיהווה אמירה ומבטא את אחד מהשינויים הבולטים בשוק, מה שהניע את הקמת יריד השעונים והציפייה עבורו בכל שנה. "הצרכן הישראלי מחפש דרכים חדשות לבטא את עצמו, ומותגי שעוני אופנה החדשים מספקים לו בדיוק את זה. השעון הפך לאביזר אופנה חיוני המאפשר לצרכן להצהיר על עצמו ועל סגנונו האישי", מסביר טל רז, מבעלי רשת ג'נטלמן.

ביריד יוצגו מיטב מותגי השעונים החדשים לצד מותגים ותיקים ומוכרים. לדוגמה, שעון AMALY'S יימכר במחיר של 480 שח' במקום 799 שח'; שעון INGERSOLL במחיר של 1,620 ש"ח במקום 2,699 שח'; ושעון ZINVO במחיר של 957 שח' במקום 1,595 שח'. בנוסף למותגים אלו, היריד יכלול גם שעונים ממותגים נוספים כמו GANT, שעון שיימכר ב-624 שח' במקום 1,040 שח', שעון CITIZEN ב-1,110 שח' במקום 1,850 שח', שעון MASERATI במחיר 836 שח' במקום 1,393 שח' ועוד.

"זיהנו את הצורך הגובר בקרב הקהל הישראלי למותגי שעונים ייחודיים ואיכותיים", מוסיף רז. "היריד מאפשר לצרכן להיחשף למגוון רחב של מותגים, להתנסות בדגמים השונים ולקבל ייעוץ מקצועי בבחירת השעון המתאים ביותר ".

היריד יתקיים בין התאריכים 01.12-31.12 בסניפי רשת ובאתר ג'נטלמן.

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן