מבזקים
אתר בנייה בנאות אפקה נסגר אחרי שנתפסו בו 3 שוהים בלתי חוקיים קדומים קיבלה אור ירוק: תוכנית ענק לשכונת “נחלת אסתר” אושרה ירושלים: קטין נעצר אחרי שקילל נהג וניפץ את דלת האוטובוס “קניונים פתוחים – הכותל מוגבל”: אבוטבול דורש תשובות יהוד מונוסון מתרחבת: מע״ר חדש עם דיור, תעסוקה ומלון ליד נתב״ג גם בצל המלחמה: ברחובות בחרו לעשות טוב ולשמח את התושבים סם בדלתות הרכב: 4.5 ק״ג חשיש נתפסו ליד מצוקי דרגות הישג לרמת הנגב: תחנת קציעות תפעל גם בחירום ובעלטה ראשון לציון: כך הפך ניר פוראי מילים של משוררים לאלבום שלם נולד פעמיים: סוחר הסמים שהפך למטפל במכורים יבנה מצדיעה לאנשים שעשו הבדל: נפתחה ההרשמה ליקירי העיר רסיסים בגנים, מלחמה בפשיעה: שרן השכל בסיור ברמלה ובלוד “לא ברור למה נדרש צו”: מנוח מכפר סבא שוחרר לקבורה אחרי ימים כדורגל גם בימים מורכבים: מפגש השראה לנוער של מכבי יבנה סגירת מעגל בעוטף ירושלים: נעצר משליך בקבוק התבערה אחרי ירושלים: בן גביר נותן אור ירוק לנשק גם בכפר סבא המשטרה סגרה אתר בנייה בגן יבנה אחרי שנתפס בו שוהה בלתי חוקי סוף לפרשת “מטווח משחקים”: כתב אישום נגד קטין מערערה בנגב תאונה בפתח תקווה: רוכב אופניים חשמליים נפצע בינוני ביירות תחת אש: צה״ל השלים גל תקיפות נוסף בדאחייה

כבוד: הסטנדאפיסט מתן פרץ מגן יבנה בהישג מטורף!

המשימה כבדת המשקל של דירוג הסטנדאפיסטים הכי אהובים בישראל קשה כמעט כמו העיסוק עצמו בסטנדאפ. יותר מ-100 סטנדאפיסטים וסטנדאפיסטיות – נכסי צאן ברזל בתרבות הישראלית, כוכבי טלוויזיה ותיקים, אושיות רשת וכאלה שעדיין בתחילת דרכם – הוצבו להצבעת הגולשים, שהחליטו מי יגיע למקומות הראשונים.

המשימה כבדת המשקל של דירוג הסטנדאפיסטים הכי אהובים בישראל קשה כמעט כמו העיסוק עצמו בסטנדאפ. יותר מ-100 סטנדאפיסטים וסטנדאפיסטיות – נכסי צאן ברזל בתרבות הישראלית, כוכבי טלוויזיה ותיקים, אושיות רשת וכאלה שעדיין בתחילת דרכם – הוצבו להצבעת הגולשים, שהחליטו מי יגיע למקומות הראשונים.

לאחר הצבעות המונים, התואר המרכזי הלך למתן פרץ, שנבחר במקום ה-12 לסטנדאפיסט השנה בישראל. פרץ, שהוביל גם בשנה שעברה את רשימת הסטנדאפיסטים ש"חייבים להתפוצץ", הפך בשנה החולפת למוביל הדור החדש של הסטנדאפ, עם הופעות בתוכניות מה שתגידו ו-מועדון הסטנדאפ, סיבוב הופעות ברחבי הארץ והשתתפות בקמפיין ל-BUYME. נוכחותו ברשתות החברתיות – עם 209 אלף עוקבים באינסטגרם – הפכה אותו גם למוביל בתחום הקשר בין סטנדאפ לקהל.

לצד פרץ, דירוג המובילים הפתיע והראה את ההשפעה הברורה של נוכחות ברשתות ובפודקאסטים: אדיר מילר, שהפך לשם נרדף לסטנדאפ הישראלי, הגיע רק למקום השני. הנציגות הנשית מתחילה בעשירייה השנייה בלבד, ומקום ה-12 הגיע סטנדאפיסט נוסף שכבר כבש את ליבם של הקהל והגולשים. שמות ידועים כמו שלום אסייג, אורי חזקיה, אבי נוסבאום ורשף לוי, מצאו עצמם מחוץ לטופ 20, מה שמעיד על חילופי דורות והשפעה של פלטפורמות חדשות.

הדירוג הנוכחי משקף את המצב בשטח כיום, כפי שנסח פרץ בעצמו: "אנחנו בתקופה הכי טובה של הסטנדאפ בארץ", והוא מבטא היטב את האווירה החדשה והמתפתחת בעולם הקומדיה הישראלי.


◼️ חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אינסטגרם

דילוג לתוכן