כונני ארגון הצלה הוזעקו לכביש 531 סמוך למחלף אלישמע בעקבות דיווח על תאונת דרכים שאירעה לפני זמן קצר [רביעי].
יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לגבר בן 83 עם חבלת ראש, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים בילינסון בפתח תקווה.
חובש הצלה חזקי בלוך מדווח:
"כשהגעתי לזירת תאונת הדרכים, עם רת"מ הצלה שברשותי, מצאתי גבר בן 83 הסובל מחבלת ראש לאחר שהתנגש עם רכבו במעקה בטיחות. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים בילינסון בפתח תקווה."
◼️ חדשות הרצליה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות כפר סבא בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










