
במהלך השבת המשטרה עצרה לחקירה (ולאחריה נכלא) שחקן כדורגל תושב רמלה בחשד לתקיפת השופט גל דסקל במשחק כדורגל בלוד.
שוטרי תחנת לוד פתחו בחקירה עם קבלת דיווח למוקד המשטרה בדבר חשד לתקיפת שופט כדורגל במהלך משחק באצטדיון בלוד בין הקבוצות מבשרת ציון ללוד.
מבירור האירוע עולה כי החשוד – שחקן בקבוצת צעירי לוד, תושב רמלה בשנות השלושים לחייו איים ותקף באמצעות חפץ את השופט במהלך משחק לאחר שזה הוציא כנגדו כרטיס אדום. הקורבן פונה עצמאית במצב קל לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי אסף הרופא. בתוך כך, שוטרים עצרו לחקירה את החשוד.
מאיגוד השופטים נמסר: "אנו רואים בחומרה רבה את מקרה תקיפתו של השופט גל דסקל היום במשחק ליגה ג' בין צעירי לוד להפועל אבו גוש/מבשרת ציון, ומביעים שאט נפש וזעזוע מהמעשה הנפשע. לא נקבל אלימות מכל סוג שהוא נגד צוותי השיפוט ואנו מקווים שהמשטרה תמצה את הדין עם התוקף. אנו מאחלים לשופט גל דסקל החלמה מהירה ורפואה שלמה".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









