כ- 300 חשודים נעצרו ועשרות מחבלים חוסלו: תיעוד מפעילות אוגדה 162 שמובילה את המבצע המיוחד בבית חולים שיפאא'
צוות הקרב של חטיבה 401 בשיתוף פעולה עם כוחות שייטת 13, יחידת דובדבן בפיקוד אוגדה 162 ושב"כ ממשיכים בפשיטה על בית החולים שיפאא'.
הכוחות עצרו בשיפאא' עשרות מחבלים בולטים בארגוני הטרור חמאס וגא"פ, אשר עסקו בהכוונת טרור לאיו"ש, פעילים במערך ההסברה ופעילים ביחידה הרקטית של ארגון הטרור גא"פ.
החשודים נחקרים במרחב על ידי חוקרי השטח של יחידה 504 באגף המודיעין ובהמשך נלקחים להמשך חקירה של היחידה ושב"כ בשטח הארץ.
כ-300 חשודים נעצרו ועשרות מחבלים חוסלו.
"אנחנו צק"ג 932, כחלק מחטיבה 401, נמצאים כרגע בפשיטה על בית החולים שיפאא'", אמר מג"ד 932, סא"ל דותן, "במהלך הפשיטה זיהינו מחבלים שמסתתרים בתוך המרחב הזה. הצלחנו לחסל מספר מחבלים ולמצוא אמל"ח רב במרחב, כרגע ממשיכים בפעולה עד שנסיים אותה בצורה טובה ונחסל את כל המחבלים במרחב".
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.







