מבזקים
עו"ד שמעון אמיר: "רדיפה אחר כותרות על חשבון לוחם; החקירה פגומה ורשלנית" רצח דסטאו צ'קול בבאר שבע: הוארך מעצרם של שני הקטינים החשודים במעשה בני ריינה ניצחה 1:2 את מ.ס. אשדוד; האם אבי אבינו וניר ביטון בדרך הבייתה? נקרע הלב: יולדת בת 35 ותאומיה נפטרו לאחר שהתמוטטה בביתה תקיפה נרחבת בדרום לבנון: צה"ל השמיד מבנים צבאיים של חיזבאללה מהומות בירושלים: המשטרה פיזרה מוקדי מחאה; שני עצורים בכיכר פריז השעון החל לתקתק לאחור: ישראל חוזרת ללחימה מול איראן; אלפי חיילים אמריקאים כבר כאן התפתחות ברצח ימנו זלקה מפתח תקווה: 6 קטינים נעצרו בגל מעצרים התפתחות בחקירת הרצח בבאר שבע: שני קטינים נעצרו הם חוזרים – אבל גם האיום: נחל עוז מתריעה חדירה חריגה לג׳נין: עשרות פרצו לשטח צבאי סגור סוף שבוע מתוח בצפון: יירוטים חוזרים מול לבנון בנימין נתניהו חושף: "עברתי טיפול מוצלח בגידול ממאיר בערמונית – אני בריא לחלוטין" תאונה מבצעית בלבנון: שני לוחמים נפצעו בינוני נתניהו חושף: סרטן הערמונית וטיפול מוצלח אירוע חריג באשדוד: ירי באוויר אחרי תאונת דרכים קרב בשמיים: כטב״ם הופל בלבנון – יירוט בצפון סוכן קטין חשף מכירת אלכוהול לקטינים ב-8 בתי עסק בחולון רוכב טרקטורון כבן 35 נפצע קשה בתאונת שטח סמוך לקריית גת היערכות משטרתית רחבה לקראת המשחק בין הפועל באר שבע לבית"ר ירושלים

כנס מעשיר לנשות עסקים התקיים בנתניה

כנס מעשיר לנשות עסקים התקיים במסגרת אירועי חודש האישה בנתניה. עשרות נשים נהנו מיום מלא בתכנים מעשירים וכלים שיסייעו להן בהמשך דרכן המקצועית. לכנס, שהתקיים במרכז "טרמולו", הגיעו ראש העיר מרים פיירברג-איכר, סגנית ומ"מ רה"ע הממונה על תיק קידום מעמד האישה טלי מולנר, סגנית ומ"מ רה"ע שירי חגואל-סיידון ויועצת ראש העיר למעמד האישה רינת פלוט, אשר יזמה את הכנס.

כנס מעשיר לנשות עסקים התקיים במסגרת אירועי חודש האישה בנתניה. עשרות נשים נהנו מיום מלא בתכנים מעשירים וכלים שיסייעו להן בהמשך דרכן המקצועית. לכנס, שהתקיים במרכז "טרמולו", הגיעו ראש העיר מרים פיירברג-איכר, סגנית ומ"מ רה"ע הממונה על תיק קידום מעמד האישה טלי מולנר, סגנית ומ"מ רה"ע שירי חגואל-סיידון ויועצת ראש העיר למעמד האישה רינת פלוט, אשר יזמה את הכנס.

המשתתפות זכו לכלים מעשיים לקידום העסק הפרטי שלהן בתחום הפיננסי, השיווקי והעיסקי. "אני שמחה לראות את הנשים המדהימות, המובילות והחזקות שיש לנו בעיר, נשים שמצליחות לשלב את כל מטלות היומיום יחד עם בניית עסק מצליח, לצד הגשמה עצמית – אני גאה בכל אחת ואחת מכן", אמרה ראש העיר מרים פיירברג-איכר.

"שמחתי לראות את הנשים היקרות יוצאות מהכנס עם ארגז כלים משמעותי להמשך דרכן העיסקית, הפקנו את הכנס במיוחד עבורכן – לצד מגוון אירועי חודש האישה", ציינה סגנית ומ"מ ראש העיר הממונה על קידום מעמד האישה, טלי מולנר.

משתתפות הכנס זכו להרצאות של המנחה קרן דורון-יועצת ארגונית, עו"ד לין סיני וציפי פריד, ולמדו אודות נטוורקינג מונחה –מפגשים מכווני מטרה, כלים משפטיים ופיננסיים, למדו על בניית אישיות עסקית מנצחת ועל חשיפה להזדמנויות חדשות.

אירוע נוסף במסגרת חודש שהאישה התקיים בשבוע האחרון גם "בבית המשמעות" – מקום לפעילויות ויוזמות המופעל ע"י אזרחים ותיקים, תחת הנושא – "נשים יוצרות משמעות". מאות נשים עברו בין חללי התצוגה שהוקצו ל-11 אמנויות כאשר כל אמנית הציגה בתחומה יצירת פיסול, ציור ועיצוב תכשיטים.

האמניות שיתפו את המבקרים בסיפורים האישיים, וסיפורן היה חלק מעיצוב החלל בהפקת לאה שלייפר. במקום התקיימו במקביל תצוגת ב(ג)דים שבה קראו לאזרחיות ותיקות להביא בגד משמעותי עם סיפור מאחוריו. כל אישה לבשה והדגימה את את הבגד שבחרה, וברקע השחקנית ריקי גפני סיפרה את סיפורו של הבגד. בנוסף, התקיים מפגש סטיילינג בנושא "שחור, לבן ומה שביניהם"- הנשים הגיעו בלבוש שחור-לבן והעשירו את כולם בטיפים מקצועיים לשדרוג הסטייל.

 

■ הצטרפו לחדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: נורית מוזס

דילוג לתוכן