מבזקים
נתניהו תומך בהפוגה: ישראל מגבה את טראמפ טראמפ מכריז: “ניצחון מלא” בהסכם עם איראן ליל אש ואז הפסקת אש: הדרמה בליל חג שני של פסח גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות חשד: צעיר דקר את אחיו והרג שני כבשים באום בטין – נעצר לאחר מצוד משטרתי אתר בנייה בערערה בנגב נסגר ל-30 יום: 5 שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום דרמה ברחוב יטבתה באשקלון – שני לכודים חולצו מתוך דירה בוערת מסתערבי מג״ב עצרו בשכם 4 מבוקשים החשודים בייצור מטעני חבלה אשדוד נערכת למימונה בצל ההסלמה: איסור על מנגלים בפארקים וחזרה מדורגת ללימודים אשקלון: הלימודים ימשיכו מרחוק; בחינת חזרה הדרגתית רק מיום ראשון המסורת נמשכת גם השנה: קטי אלבז תקיים את חגיגת המימונה לעילוי נשמת אחיה נועם ז"ל גבעת שמואל נערכת לחג: מימונה ולימודים תחת מגבלות

כנס ראשון מסוגו בגדרה: "כנס מנהלות הגנים והמעונות הפרטיים"

זוהי הפעם הראשונה בה המועצה מכנסת את כל הנוגעים במלאכה – בגני הילדים והמעונות הפרטיים – זאת עבור הילדים של כולנו >>

השבוע התקיים לראשונה בגדרה כנס ייחודי וראשון מסוגו: "כנס מנהלות הגנים והמעונות הפרטיים", בהשתתפות נציגי הפיקוח על מעונות היום, נציגות מתי"א (מרכז תמיכה יישובי-אזורי) והפיקוח האזורי.

הכנס עסק בנושאים מרכזיים שמעסיקים את צוותי החינוך של המוסדות מלידה ועד גיל 3. בכנס ניתן דגש על חשיבות החינוך להתפתחות הקוגניטיבית של הילד ולמיצוי הפוטנציאל האישי שלו.

במהלך הכנס, נידונו שיתופי פעולה עתידיים עם הגנים והמעונות הפרטיים במושבה. השנה המושבה מציינת 140 שנה, בפעילות שתבוא לידי ביטוי גם בגנים. בנוסף, בכנס ניתן דגש בהענקת ידע פרקטי וכלים מקצועיים לגננות ולמנהלות המעונות, המסייעות לזהות ילדים עם צרכים מיוחדים כבר בשלבים מוקדמים, במטרה לאפשר תמיכה מקצועית מיטבית ופיתוח תוכניות התערבות מותאמות.

ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו: "החינוך בשלבים המוקדמים קריטי לעתיד הילדים שלנו, והכנס הזה מדגיש את המחויבות שלנו לגישה הוליסטית ומכילה כבר מהשלב הראשון. זוהי הפעם הראשונה בה המועצה מכנסת את כל הנוגעים במלאכה – בגני הילדים והמעונות הפרטיים – זאת עבור הילדים של כולנו. אני גאה במושבה שלנו על ההובלה בתחום הזה ועל שיתופי הפעולה שמחזקים את המסגרות החינוכיות ואת הקהילה שלנו."

דורית בן בוחר, סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק החינוך: "כנס זה הוא צעד משמעותי בבניית קהילה חינוכית מאוחדת, המספקת תמיכה מקצועית ומענה אישי לכל ילד וילדה בגדרה. שיתוף הפעולה בין המחלקות השונות הוא המפתח להצלחת התהליך. גדרה ממשיכה להוביל במתן מענה איכותי לחינוך בגיל הרך, ומקיימת דיאלוג מתמשך עם צוותי החינוך במושבה, למען דור העתיד של ילדינו".

ברכי יעיש, מנהלת מחלקת גני ילדים במועצה מקומית גדרה: "החינוך של פעוטות ותינוקות מלידה ועד שלוש סבל מחוסר הסדרה מאז קום המדינה. אני מאמינה שיצירת רצף חינוכי מגילאי לידה ועד סוף כיתה יב' תבטיח התפתחות מיטבית ומענה מקיף לפעוטות בגיל הינקות ולהוריהם על ידי רצף שירותים ישובי רב מערכתי בהובלת משותפת של הרשות המקומית ומשרד החינוך. אני גאה במנהלות המעונות והגנים הפרטיים בגדרה על שותפות משמעותית ומזמינה מוסדות פרטיים נוספים ליצור קשר עם המחלקה".

◼️ הצטרפו לחדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המועצה המקומית גדרה

דילוג לתוכן