מבזקים
פלמחים: זיהום ים חמור נמנע ברגע האחרון ירושלים: מותה של הצעירה הוביל ל – 6 אישומים בפרשת סמים בן גוריון הזהיר כבר ב – 1956: גם ניצחון עלול להטעות אשדוד נערכת לחגיגות עצמאות בעוצמה מלאה במקום חזרות לטקס המשואות – הוא בחר בחיפושים אחר הנעדר בנתניה בית שמש: רגע של שקט וזיכרון במקום הפגיעה קריית גת: פועל נפגע מכלי הנדסי ופונה במצב קשה ראשון לציון: הימורים בערב יום השואה – והמקום נסגר השירות החדש בערד שיגיע עד הבית של הקשישים חיילת וצעיר מאופקים נאשמים בסחר במחסניות צה"ל אור יהודה: הערב שיחזיר את כולם לאותם רגעים רחובות מחזירה את “רוכבים עצמאות” – והשנה עם מסר שלא יישכח כך כמעט הפכו קרקעות בראשון לציון למלכודת כלכלית ירושלים מתפוצצת מאירועים: כך תחגוג הבירה את יום העצמאות חברת החשמל מוחקת ריביות ועמלות: חלון הזדמנויות מוגבל לבעלי חוב הרצליה: גולש נסחף בים סוער – וחולץ ברגע האחרון לפני יום הזיכרון: כך גבעת שמואל מחבקת את המשפחות ירושלים: המשטרה סיכלה אירוע בחירות של הסהר האדום במזרח העיר אילת נחשפת מחדש: העולם שמתחת למים מגיע אליכם למסך מה הצית את השריפה במנזר הארמני בעיר העתיקה בירושלים?

כרית האצבע של פעוטה כבת שנה נקטעה בדירה בקרית גת

כרית האצבע של פעוטה כבת שנה וחצי נקטעה בדירה בקרית גת. 

יהודה ורטהיימר ויענקי ויינברג חובשים באיחוד הצלה סיפרו: "מדובר בדלת ארון שנטרקה על היד של הפעוטה. הענקנו סיוע ראשוני לפעוטה ולאחר מכן היא פונתה באמבולנס של איחוד הצלה למרכז הרפואי ברזילי באשקלון שם יפעלו הרופאים לנסות להציל ולאחות את האצבע".

נחמן טובול דובר און ליין של איחוד הצלה מציין כי לאחרונה ישנה עליה דרסטית באירועי קטיעה בקרב ילדים ופעוטות. ראוי ומומלץ להתקין אמצעי בטיחות שימנעו טריקת דלתות או חלונות בפרט בבתים או מוסדות בהם ישנם ילדים ופעוטות.

 

דילוג לתוכן