מבזקים
סמוטריץ' מציג תוכנית לנגב ולגליל: 40 יישובים חדשים ומיליון יהודים נוספים גשם באוגוסט: אשדוד מפעילה את פקודת החורף ונערכת למערכת החריגה בן 3 נפל מחלון בית בקריית גת – מצבו בינוני תושב פתח תקווה נאשם שמכר סמים ברמת השרון ובתל אביב דרך טלגרם לקראת 1 בספטמבר בנס ציונה: קו פסיכולוגי ייפתח להורים לקראת החזרה ללימודים תאונה קשה סמוך לאופקים: בת 30 במצב אנוש, שניים נוספים נפצעו אחרי שנים של המתנה: בית הלוחם החדש באשדוד פתח את שעריו נהרג בתאונה בירושלים – וכעת מחפשים את משפחתו: מי מכיר את קרוביו של הרב נחמן ברגמן? ראש השנה נופל על סוף השבוע: מתי יוצאים לחופש ומתי חוזרים? כל חגי תשרי 2026 חדש באור יהודה: מתקני קרטון מעוצבים הוצבו ברחבי העיר ערד: בן 4 הובהל לסורוקה במצב קשה לאחר שככל הנראה נעקץ מעקרב צהוב הרימון עולה על שולחן החג: בפרימור מציעים לשלב אותו לא רק בכוס – אלא גם בסלטים ובתבשילים ירושלים: הפרת סדר ברחוב בר אילן – פחים הוצתו, אבנים יודו ושני חשודים נעצרו צה״ל: מפקד במערך הנ״ט ופעיל בחטיבת ח׳אן יונס של חמאס חוסלו ברצועת עזה ביום ראשון: מסיבה ענקית והשקת ״סביון סנטר״ המחודש – הכניסה חופשית אל תלחצו: קמפיין פישינג חדש מתחזה לרשות המסים ולדואר ישראל – פרטי האשראי שלכם בסכנה אשדוד: לי-און בן ה־5 הגיע לבסיס חיל הים – והגשים משאלה אחרי תקופה ארוכה של טיפולים הרכבת הקלה בחולון עולה שלב כביש 471: שלושה נפגעו בתאונת שרשרת אור יהודה נערכת: ניקוי הקולטנים החל – ואלה ההנחיות שחשוב להכיר לפני הגשם

כתב אישום חמור נגד תושב אשדוד: נהג בזמן פסילה וללא ביטוח

ניקולאי קוסטנקו, בן 52 מאשדוד, נאשם כי נהג ברכב בניגוד לפסילת בית משפט וללא ביטוח בתוקף – כשבועיים בלבד לאחר כניסת פסילת רישיונו לתוקף

ניקולאי קוסטנקו, בן 52 מאשדוד, נאשם כי נהג ברכב בניגוד לפסילת בית משפט וללא ביטוח בתוקף – כשבועיים בלבד לאחר כניסת פסילת רישיונו לתוקף. בעקבות כך, הוגשה נגדו בקשה למעצר בית מלא עד תום ההליכים. הבקשה והדיון התקיימו בבית משפט השלום באשקלון (כבימ"ש תורן) ביום 16 באפריל.

על פי כתב האישום שהוגש ע"י לשכת תביעות תעבורה אשדוד של משטרת ישראל קוסטנקו נפסל מנהיגה לתקופה של 10 חודשים ו-22 ימים החל מיום 1.4.2025, בעקבות הרשעה בעבירה של אחריות לתאונה בהיותו תחת השפעת אלכוהול.

למרות הפסילה, ביום 13.4.2025 בשעה 13:47, נתפס כשהוא נוהג ברכב טויוטה ברחוב מנחם בגין באשדוד – ללא פוליסת ביטוח בתוקף וביודעין תוך הפרת צו הפסילה.

העבירות המיוחסות לו: נהיגה בזמן פסילה ונהיגה ללא ביטוח. בבקשת המעצר, שהוגשה נטען כי מדובר בעבירה חמורה שמקימה עילת מסוכנות.

לטענת התובעת, עו"ד רעות לוק, תלוי ועומד כנגד קוסטנקו מאסר על תנאי בן שלושה חודשים, אך זה לא מנע ממנו להפר את הפסילה זמן קצר לאחר שנכנסה לתוקף. "אין ליתן אמון במשיב אשר במעשיו הוכיח כי אינו חס על עוברי הדרך התמימים", כתבה, והוסיפה כי "חלופת מעצר לא תספיק לאיין את המסוכנות, אלא יש להורות על מעצר בית מלא בפיקוח".

המשטרה מציינת כי קיימות ראיות חזקות, לרבות דו"חות פעולה, החלטת פסילה קודמת והודאה של החשוד. בית המשפט טרם הכריע האם ייעתר לבקשה ויורה על מעצר בית מלא עד תום ההליכים.

הדיונים בתיק ימשיכו להתנהל בבית המשפט לתעבורה באשדוד.

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן