מבזקים
עצוב: הלכה לעולמה דנה הראל, בתו של עו"ד ארז הראל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן האינטואיציה שהצילה חיים במלר"ד מאוחדת אשדוד: אב לתשעה מגן יבנה הגיע עם אק"ג תקין – והרופא רץ אחריו במסדרון מודיעין מרכינה ראש: “מעלה עמית רגב” נחנך במקום שבו צעד מדי יום – לזכר לוחם שנפל בעזה אשקלון הנציחה את זכרם של סגן שי איילי ז"ל ועודד אברג'ל ז"ל נמל אשדוד אלופה: ניצחון 3:2 שסגר עונה חלומית בליגת מקומות העבודה בדרום חשש כבד לחייה של בת 15 מרמלה היסטוריה בקרני שומרון: נחתם הסכם הגג הראשון בשומרון בהיקף של כ-2 מיליארד ש”ח "זבל שהופך להזדמנות": פורום העסקים הירוק של נתניה מחבר בין סביבה לרווחיות תאונה בבית דגן: רוכב קורקינט בן 19 נפצע בינוני לאחר שנפגע מרכב "באר שבע אוהבת חיות": יום התנדבות מרגש בכלבייה העירונית למען הכלבים הנטושים חילופי משמרות בחינוך הדתי-ציוני במודיעין: אריאלה אלקיים מונתה למנהלת מדרשת אמית ניסיון הברחת סמים נחשף סמוך לירושלים: 11 ק"ג חשיש ורחפן נתפסו ברכב חשוד מנהלת חדשה לבית הספר ניצנים/יחד ניצנים במודיעין "תודה שהצלתם את חיי": המפגש המצמרר בלניאדו בין הניצול לחובשי איחוד הצלה סמוטריץ’ חשף: "ביטלתי אתמול את הסכמי חברון" בהלה באחיסמך: שריפת ענק מתקרבת לבתי מגורים | תיעוד המקום הראשון בישראל: ההישג המרשים של משטרת אילת נחשף "טקסס הולדם" בדירה בנתיבות: המשטרה סגרה מקום הימורים, עשרות אלפי שקלים וציוד נתפסו מניר עוז ועד פארק אשכול: המסע שקוצר ברגע האחרון הפך לחוויה בלתי נשכחת עבור תלמידי אמית אשקלון הורים מרוצים, פחות ערעורים: השינוי הדרמטי במערכת הגנים של גבעתיים

כתב אישום נגד הסייעת מנתניה: התעללה ב-12 פעוטות – יותר מ-60 פעמים

מצילומי האבטחה עולה כי הנאשמת במקרים רבים דחפה את הפעוטות, הכתה אותם, סטרה להם, משכה בשערם במקרים רבים והתעלמה מבכיים של הפעוטות.

פרקליטות המדינה הגישה הבוקר (ראשון) לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום כנגד שלי שיינקר (22), סייעת בגן ילדים בנתניה, המואשמת בריבוי מעשי התעללות ותקיפה כלפי הפעוטות בגן.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד טל גרשון מפרקליטת מחוז מרכז, שיינקר עבדה כסייעת בכיתת הפעוטות של גן הילדים "הגן השקוף" בנתניה, שבה פעוטות מגיל שבעה חודשים ועד גיל שנה וחצי. בעקבות חשדות שהתעוררו, נבדק תיעוד מצלמות האבטחה בגן, בהן נראים כ-60 אירועי אלימות שביצעה שיינקר ב-12 פעוטות שונים.

מצילומי האבטחה עולה כי במקרים רבים דחפה את הפעוטות, הכתה אותם, סטרה להם, משכה בשערם במקרים רבים והתעלמה מבכיים של הפעוטות. במקרים אחרים בעטה בהם ברגליה, צבטה אותם ותפסה בחוזקה בפניהם. במקרים רבים אחרים נהגה למשוך או להרים את הפעוטות מידם או זרועם האחת ולהשליך אותם בחוזקה, גם בעת שישנו. בשני מקרים הנאשמת ריססה חומר ניקוי לעבר הפעוטות ובמקרה אחד גררה כיסא ודחפה עימו בחוזקה פעוט שזחל על הרצפה.

בגין המתואר, נאשמת שיינקר בריבוי עבירות של תקיפה בנסיבות מחמירות, תקיפת חסר ישע על ידי אחראי הגורמת חבלה של ממש, התעללות בקטין חסר ישע על ידי אחראי.

בתשעה מתוך שנים עשר האישומים מיוחסת לשיינקר גם עבירה של התעללות שהתבטאה בכך שביצעה את מעשי התקיפה המתוארים בכל אישום, בשיטתיות, מתוך עמדת כוח כנגד פעוטות רכים, חסרי אונים שאינם יכולה להגן על עצמם או לבטא במילים את שנעשה בהם, בשעה שהיא זו שהופקדה לשמור על שלומם ומתוך אכזריות, ביזוי או השפלה, כאשר קיים במעשים פוטנציאל לגרימת סבל או נזק וכאשר המעשים נעשו מתוך הטלת מרות, ענישה או הפחדה.

במקביל לכתב האישום הוגשה נגד הנאשמת גם בקשת מעצר עד תום ההליכים.

 

■ לקבוצת חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן