מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

כתב אישום נגד נהג הסעות בגין גרימת מוות ברשלנות של הולכת רגל בנתניה

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירת גרימת מוות בנהיגה רשלנית. 

 

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט לתעבורה מרכז כתב אישום נגד נהג הסעות יהודה חדד סלם (83) בגין גרימת מוות ברשלנות של הולכת רגל מרתה ורדי (86) ז"ל בנתניה.  

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד יובל שי דהן מפרקליטות מחוז מרכז (פלילי), בתאריך 7.11.2024 בשעות הבוקר המוקדמות, נהג הנאשם באוטובוס זעיר ברחוב שמואל הנציב בנתניה. במהלך נסיעתו התקרב הנאשם לצומת, מבלי שהאט את רכבו ונתן זכות קדימה להולכי רגל, ופגע במרתה ז"ל שחצתה את הכביש במעבר חציה. כתוצאה מהתאונה היא נפגעה באופן קשה ופונתה לבית החולים, שם נקבע מותה לאחר מספר ימים. 

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירת גרימת מוות בנהיגה רשלנית. 

הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לפסול את רישיון הנהיגה של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת הפסילה ציינה  הפרקליטות, בין היתר, כי נסיבות התאונה, תוצאותיה החמורות ואי מתן זכות קדימה, מלמדים כי יש בהמשך נהיגתו של הנאשם משום סכנה לציבור המשתמשים בדרך.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן